Locații publice din Timișoara mobilate de Mobel Amadeus

locatii publice din Timisoara mobila Mobel Amadeus

Scriu azi despre locații publice din Timișoara cu un sentiment asemănător unui ghid turistic, pentru că eu, un student al Timișoarei percep locațiile respective prin prisma amintirilor. Am un loc aparte-n suflet pentru Timișoara, acolo m-am descoperit ca om, acolo am evoluat de la stadiul de adolescent la cel de adult responsabil, iar cei 6 ani cât am avut flotant de Timișoara vor rămâne întipăriți în memoria mea cu un sentiment cald, aparte.

locații publice din Timișoara

În Piața Unirii am fost de nenumărate ori, însă în vara lui 2018, ultima dată când am vizitat-o mi s-a arătat foarte diferit față de imaginile vechi pe care mi le aminteam. Schimbarea centrului istoric, cu clădiri vechi în spațiu preponderent pietonal m-a surprins plăcut și traseul întortocheat prin care mi-am condus familia cu povești vechi de 20 de ani m-a făcut să descopăr schimbări de neimaginat. Am regăsit foarte puține puncte de reper vechi, cunoscute.

Cafe Colț, un loc în care am fost de multe ori este încă tot acolo, dar vis-a-vis de ei puteți găsi prima dintre acele locații publice din Timișoara mobilate cu piese de excepție produse de noi. La Aerotravel Lufthansa City Center sunt 2 mese derivate din modelul de masă din cer Udine, cu dimensiunea de 360×90 cm, folosite ca front desk pentru clienții lor. Locația încă nu apare cu numele Aerotravel pe Google Maps, este o ocazie pentru un Local Guides să o aibă în portofoliu.

Lungimea mare a blaturilor a impus sprijinirea pe 3 picioare. Blaturile sunt finisate în nuanța Wheathered Oak, cu antichizare redusă a suprafețelor. Fiind o locație publică poate fi ușor găsită și acum, când știți, cei din Timișoara unde se pot vedea ușor produse fabricate de noi, poate asociați vizita la ei, cu o solicitare de ofertă pentru vacanța ce urmează. Biroul s-a deschis recent, în final de decembrie 2018. Adresa este Emanoil Ungureanu, Nr. 8, peste drum de Cafe Colț.

Aerotravel Lufthansa City Travel Timisoara

Imaginile de mai jos sunt calde, de ieri, le-am primit odată cu invitația de a le face o vizită, ceea ce intenționez cu siguranță. Sufletul mi se-ncălzește la gândul că după un schimb comercial se continuă comunicarea și o astfel de invitație arată că s-a depășit un prag protocolar.

Puțin mai departe, ca câteva sute de metri, găsiți Ciocolateria Leonidas, am publicat de vreo 3-4 ani un articol despre amenajarea de acolo. Mese din stejar masiv clasic, european, rotunde, echipate cu scaune Laura, tapițate. Finisaj pentru mese – English Antik, lac poliuretanic. Am găsit pe Google Maps locația și imagini cu interiorul ciocolateriei și mobilierul arată foarte bine, chiar dacă în domeniul HORECA durata de viață și exploatarea a unor mese se termină în jurul vârstei de 5 ani. Oricum, fiind din lemn masiv, pot fi ușor rașchetate și refinisate.

cafea si ciocolata la Leonidas locații publice din Timișoara

Ca urmare, 2 locații publice din Timișoara, aflate la distanță mică una de alta, în drumul celor care se plimbă pe pietonalul din spatele Operei pot fi ușor accesibile celor interesați să vadă pe viu mobila prezentată în catalogul online Mobel Amadeus.

Suntem un grup de fabrici din Maramureș și Satu Mare, producem serii pentru retaileri mari din vestul Europei, fără a dispune de magazine de prezentare. Prezența online de pe cele două domenii www.stejarmasiv.ro și www.mobelamadeus.ro sunt singurele prezențe comerciale în România. Mai există acolo produse fabricate de noi, dar nu sunt în locații publice din Timișoara, astfel încât accesul la locuințe rezidențiale nu este o soluție. Am explicat de ce n-avem magazine de prezentare sau showroom într-un articol din 2019.

Aș putea include în această suită și piesele de la CargoSpeed Timișoara, din birouri, unde am livrat masa Porto și scaune model Quadrant, dar nu cred că locația este la fel de ușor accesibilă ca celelalte două prezentate mai sus.

mese fixe cu sertare CargoSpeed locații publice din Timișoara
Masa Porto 160×90 cm si scaun cu rama metalica Quadrant

Suntem încântați, chiar facem o treabă bună, ne place și primim un feedback pozitiv.

masa Udine din lemn masiv de cer la Aerotravel Lufthansa City Travel Timisoara
17 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.