Masa din cer – model Valencia – variantă de dining sau de bistro

stejar masiv stejar salbatic lemn masiv model Valencia

Masa din cer model Valencia este de pe pământ, nu-i nici un corp celest. E fabricată de noi, în două forme constructive care permit blatului să deservească o masă de dining, la 78 de cm înălțime sau sub forma mesei de bistro, de formă pătrată. Eram determinat să caut pentru prezentarea ei o similitudine cu o imagine haioasă a unui puști care calcă cu vârfurile tălpilor în interior, însă am renunțat, pentru că e posibil să te poziționezi de cealaltă parte și să-l vezi pe Charlie Chaplin. Privind dintr-un capăt le ai pe ambele.

Cred că optimismul și pesimismul sunt reversul aceleiași monezi, putem vedea un pahar pe jumătate plin sau pe jumătate gol. La meteo ar putea spune că sunt 50% șanse să fie vreme frumoasă în loc de 50% șanse să plouă. Este o opțiune de poziționare.

masa din cer model dining Valencia
Modelul Valencia Dining

Forma continuă a legăturii dintre picioare pare desprinsă din danish design, unde folosind elemnte fuide, continue din lemn s-au conceput scaune și mese la care accentul de estetică a fost conferit de materialul lemnos utilizat. Masa din lemn masiv de cer este construită din derivatul sălbatic al stejarului clasic est-european din care fabricăm alte modele. Am scris anterior câteva articole despre acest tip de lemn, cerul pentru cei din nordul României. Vă invit să citiți KnorrEiche sau Esența de cer pentru o mai bună înțelegere a fibrei rustice aparte din componența modelului Valencia.

Masa din cer – dining – Valencia

Dimensiuni disponibile – 160×90 cm; 180×100 cm; 200×100 cm; 220×100 cm; 240×100 cm; 260×100 cm – blat de grosime 2 sau 3 cm cu bordura dublată. Alegerea finisajului nu modifică prețul final.

masa din cer model dining Valencia
Valencia
vedere bordura îngusta model dining Valencia
Valencia dining – masa din stejar sălbatic

Masa din lemn de cer place sau nu, are adepți sau contestatari. În funcție de priceperea fiecărei entități care prelucrează acest tip de lemn de esență tare, de modul de selecție a cherestelei de care dispune, diferită ca aspect în zone geografice distincte din România, se obține un rezultat care se încadrează în stilul rustic industrial. Aici, masa din cer model Valencia este doar rustic sau organică, n-are metal, care să o ducă spre industrial.

Recomand de câte ori pot alegerea unor finisaje periate –  citiți Perierea lemnului – cu baițuri deschise ca nuanță, care nu acoperă coloratura diversă a fibrei de cer.

Masa Valencia – model de bistro sau bar

Dimensiuni disponibile – 70×70 cm, 80×80 cm, 90×90 cm, 100x100cm – blat de grosime 2 sau 3 cm cu bordura dublată.

masa din cer model de bar Valencia
Valencia – varianta de bar/bistro

masa din cer model de bar Valencia

Forma și dispunerea picioarelor la masa din cer model Valencia permite așezarea scaunelor pe tot perimetru blatului, neîmpietând poziția ocupanților. Pentru masa de bar din cer Valencia am toată încrederea că va confirma cu aprecierea pe plan național, așa cum o face deja la export unde merg seriile deja aflate în fluxul de producție. Poate ar fi interesant de echipat aceste picioare pe blatul de cer subțire cu marginile teșite la 45 de grade.

Aștept cu interes reacția cititorilor, în curând va apărea și în catalogul de mobilă Mobel Amadeus.

Am mai fabricat un model de masă pentru bistro – Masa Bistro cu blat din stejar și picior metalic

E 2019, e un an nou, alcătuiți-vă lista cu dorințe!

masa din cer model de bar Valencia
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    La multi ani cu sanatate, bucurii si realizari profesionale cat mai multe! Noile exponate sant reprezentative pentru categoria lor : robuste si elegante in acelasi timp, destinate pentru o folosinta intensa.Nu vreau s-a fiu rautacios (i-mi cer scuze anticipat) dar din fotografia cu ,,Valencia dining” i-mi lasa impresia ca baza picioarelor, pe directia scurta, este mica comparativ cu blatul! Poate m-a induce in eroare si unghiul de fotografiere ! Inca o data i-mi cer scuze daca gresesc si felicitari pentru ceea ce realizati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.