Locuinta mea de toamna

Locuinta mea de toamna

Odată cu venirea anotimpului meu preferat, toamna, mi-a revenit si pofta de stat mult mai mult pe acasă. Mi se face dor de mirosul mâncării la cuptor, de filmele de suflet, de canapelele si fotoliile confortabile. Ar trebui sa laud si mobila din lemn masiv, dar este evidenta aprecierea mea necondiționată.

Dau startul toamnei cu o casa perfecta, începând de la marea fereastra, mobila vintage si continuând cu ceainicul de pe aragaz. Locuința este gătită la perfectiune, in stil nordic la baza, detalii exotice (de epoca orientala) si modern rustic. Tin sa precizez ca m-a impresionat întotdeauna abilitatea oamenilor de a amesteca stilurile, fara ca rezultatul sa fie unul strident si iesit din comun, ci din contra unul cald, unic, personal si foarte primitor.
Așadar va prezint casa in care m-as vedea stand toate lunile de toamna, pare a fi un loc cu gânduri bune si miros de viață liniștită.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Locuinta mea de toamna 19
apartament suedez
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Doresc sa intreb, daca dumneavoastra aveti si productie , aveti posibilitatea sa executati primul model de birou din stejar , cel curbat. M-ar interesa 2 birouri si poate alte articole pe aceaisi tema.
    Maximilian ( e-mail: esma@mail.com ) Multumesc