N-avem magazin de prezentare sau showroom de mobilă – doar mobelamadeus.ro

Amenajare finala showroom de mobila la client acasa Amenajare finala

Mă confrunt de 7 ani cu aceeași situație impusă de particularitatea ofertei noastre de mobilier, în mediu online exclusiv, fără a deține un magazin de prezentare sau showroom de mobilă unde să puteți vedea fizic piese de mobilă fabricate de noi. Admit fără rezerve că mobila impune atingerea suprafeței, e nevoie de multe ori de senzația tactilă și vizuală fără intermediul unui ecran, fie el de telefon deștept sau calculator. Și totuși, mă bucur că informațiile furnizate de noi depășesc acest obstacol și se achiziționează mobilă doar prin intermediul contactului la distanță.

Grupul nostru de fabrici produce exclusiv serii pentru export. Există mai multe fabrici, aparținând membrilor aceleiași familii, entități diferite, cu specializări diferite, care produc mobilă cam pentru aceeași clienți externi din Vestul Europei. Am început acest demers de prezență online cu gândul de a publica articole cu titlu informativ despre mobilă, despre lemnul masiv în general și stejar masiv în particular. N-aveam atunci nici habar că cineva ar putea considera un blog ca posibilă sursă de achiziții.

Contractele externe existente ne limitează și nu putem deschide colaborări de distribuție sau să avem magazin de prezentare ori showroom de mobilă. Putem însă răspunde pozitiv solicitărilor individuale provenite din mediul online românesc și am livrat pe această cale sute de comenzi în România, bazându-ne pe încrederea oferită de oameni convinși că suntem reali, autentici, profesioniști și bine intenționați.

N-aș pierde satisfacția acestor schimburi comerciale, duse la rang de omenie între oameni, pentru nimic în lume.

Nu știu cât de mult ar ajuta un magazin de prezentare, ni s-a sugerat de multe ori să deschidem un showroom de mobilă în București, sau Cluj, sau Timișoara. S-ar adăuga costuri de chirie, personal și flexibilitatea personalizării produselor ar fi foarte mult diminuată. Oferim prin email sau telefon orice informație, fie că duce la o decizie de achiziție fie că nu. Mă bucur să conversez cu oameni care cunosc lemnul, înțeleg calitatea și pun întrebări în cunoștință de cauză. De cele mai multe ori ajungem să depășim bariera comercială, discutăm amical, căutând fiecare să fie cât mai bine înțeles pentru ca la sfârșit să putem rezuma experiența la satisfacție deplină, de ambele părți.

Recomandăm de asemenea alți producători, colegi de breaslă, meșteri individuali sau oferim consultanță ( de multe ori gratuită) privitor la orice probleme legate de lemn. Iubim arhitecții tradiționaliști, sprijinim demersuri de salvare a patrimoniului, facem voluntariat și suntem aplecați spre natură. M-ar bate Cel de Sus să nu spun deschis că-s un om fericit.

Locații din țară mobilate de noi – showroom de mobilă ad-hoc:

Aerotravel Lufthansa City Travel locații publice din Timișoara
Aerotravel Lufthansa City Travel locații publice din Timișoara
Urban Grill Chop
Urban Grill Chop – Cluj Napoca
Amenajare restaurant bucuresti
Age&Wine Restaurant – București

Într-un showroom de mobilă s-ar vedea mai bine un produs, nu tăgăduiesc acest aspect. Noi rugăm beneficiarii să ne trimită imagini, cu aranjamentul final, tocmai pentru a dispune de poze reale, autentice, cu piesele de mobilier în poziția finală. Am senzația de multe ori că avem un showroom de mobilă cu sute de încăperi, în sute de locații, cu sute de persoane care ne recomandă, mulțumite de achiziția făcută. Drept urmare, se compensează și promitem ca oricărui om care ne încredințează încrederea lui să i-o păstrăm intactă, nealterată și încununată de satisfacție la final.

Trimitem imagini cu piesele produse, cu fundal de hală, ca să primim mai apoi imagini cu camere luminoase, mobilate excepțional.

showroom de mobila in hala
imaginea mesei Britain D140 cm în hală
Amenajare finala showroom de mobila la client acasa
Amenajare finala

Clienții noștri sunt mai isteți și mai fericiți decât ai altora. Nu-mi place titlul de client, i-aș numi beneficiari, avem o relație tip Win-Win cu fiecare român căruia i-am livrat mobilă.

Cu drag și încântare, drept urmare, vă invit să ne vizitați catalogul online – Mobel Amadeus.ro

showroom de mobila in hala
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.