Magie invaluita in 34 metri patrati

mobila alba

34 metri patrati e tot spațiul disponibil în această mare de alb.

Astazi doresc sa va prezint un apartament cu o camera pentru care am simtit dragoste la prima vedere odata descoperindu-i originalitatea.

Acest spatiu de 34 metri patrati are un ambinet inspirational, este perfect prin simplitatea lui si prin culorile lemnului ce incalzesc albul glaciar. Sarea si piperul acestui apartament este incaperea cu tripla functionalitate: living, dormitor si spatiu de lucru. Ador cum aceasta camera este delicat presarata cu decoratiuni traditionale impecabile.

Comoda, ramele foto,cadrul patului, dulapul si corpurile de iluminat  dau un aer fermecator. Holul acela micut, asimetric de felu’ lui face legatura intre intrare si incaperile decomandate. Bucataria cu forma ei dreptunghiulara include zona de gatit si cea pentru servit masa. Scaunele din lemn inchis la culoare ce inconjoara masa alba cu sertar ascuns, imi amintesc de pranzurile la bunici.

Acest apartament, din punctul meu de vedere, include tot ce ai nevoie: originalitate,  simplitate si confort.

apartament scandinav cu o camera

bucatarie de garsoniera 34 metri patrati

bucatarie scandinava mica 34 metri patrati

dormitor mic 34 metri patrati

dormitor feminin

Podele albe din acest spațiu minuscul sunt cheia amenajării. Aerul vintage respirat de toată locuința te face să te crezi într-un loc încremenit în bula timpului. Nu e vechi, doar că cei 34 metri patrati au farmecul lor și sunt dispuși să te primească, dacă nu-i critici. Arhitectul sau designerul de interioare care l-a imaginat s-a gândit cu siguranță că locul trebuie să aibă propria personalitate, la fel ca și locatarii. Aș vedea firesc să găzduiască un designer, un muzician sau un student la arte.

living scandinav

hol asimetric 34 metri patrati

baie intr-o garsoniera

Sursa foto

34 metri patrati nu e mult, așa că e vital să îi împarți bine. Poți avea confort, dar nu puteți avea confort în 34 metri patrati dacă familia are mai mult de 2 membri.

Etapele vieții au perioade în care spațiul redus e apreciat, e firesc să fie așa, până la urmă suntem destui ce ne amintim cu nostalgie de viața de cămin.

mobila alba
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Exceptand vreo doua, toate celelalte sunt groaznice.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.