Masa de cafea Kraken – completare pentru un living cu masă similara

masa de cafea Kraken masa de cafea Kraken

N-am publicat în catalogul de produse masa de cafea Kraken, pentru că nu e un produs de serie care se fabrică constant. De regulă, când explic de ce și cum desfășurăm partea comercială domestică, pentru cererile din România, oamenii se desumflă, fiind obișnuiți cu ofertele care dau totul posibil pentru bani. Când totul este la ofertă, la mai ieftin, la 1+1 gratis, modul nostru a lucru este cel puțin bizar sau atipic. Totuși, o parte dintre cei care ne citesc înțeleg din start că discută cu un producător, că nu suntem magazin și atunci îndrăznesc să ceară înformații și să înțeleagă modul de interacțiune cu o fabrică. Așa că da, putem produce la cerere, mese de cafea, care să completeze gama de bază care este formată din mese de living, cu h=78 cm.

masa de cafea Kraken
masa de cafea Kraken

Am livrat o masă Kraken la Iași, unui beneficiar care după ce a primit-o s-a declarat încântat și ne-a cerut să îi completăm amenajarea interioară a unui Open Space cu o masa de cafea Kraken, similară cu masa mare. Masa de cafea Kraken va ajunge să deservească un sistem de canapea și fotolii, astfel încât rezultatul final să fie unitar. Cele două blaturi sunt identice, constructiv, diferă doar ca dimensiune. Ambele au marginea organică, natural neregulată. Finisajul este Antik Grey, o alegere foarte apreciată. Masa de living are piciorul din lemn integral, la masa de cafea Kraken am echipat blatul cu un picior metalic natur, pentru a păstra costul în limite mai scăzute, justificat fiind acest fapt de vizibilitatea redusă a suportului pentru blat. Mesele de cafea se produc cu înălțimea la nivelul superior al blatului de 45 de cm, ceea ce face puțin vizibil piciorul mesei.

20 de amenajari interioare

Aștept cu drag imagini cu aranjamentul final, domnul mi-a promis că mi le va trimite când e totul gata. Înainte de Craciun toată lumea este dornică să finalizeze lucrarile și să petreacă alături de familie în spațiul la care au muncit o lungă perioadă de timp. Am mai publicat imagini cu o masa de cafea Kraken, aproape identică într-un articol anterior. Imaginile din fabrică sunt destul de slabe calitativ, cadrul este plin de obiecte și percepția aranjamentului final diferă foarte mult față de imaginile dintr-o locuință.

Mai sunt produse care se pot fabrica și care nu sunt publicate în catalogul de mobila. Chiar dacă cererile sunt cumva atipice, înțelegem perfect nevoia de completare cu piese care să aibă același finisaj și încercâm de fiecare dată să dăm răspunsuri pozitive. Atunci când limitările producției ne împiedică regret sincer și sunt necăjit că trebuie să refuz solicitări pertinente.

Cu drag, de oameni deschiși și comunicativi.

Am prezentat pe larg modelul constructiv Kraken Full Oak, cu picior din lemn în acest articol.

masa de cafea Kraken
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.