Masa de consiliu derivată din masa London

masa de consiliu Alumni London

Un consiliu se întrunește la o masa de consiliu și este – potrivit Dexonline – un colectiv organizat, cu sarcini de conducere, de administrare sau de avizare etc. a activității unei organizații, firme, societăți comerciale, instituții.

Sună pompos, de regulă firmele au persoane în conducere care cumulează mai multe funcții. Momentul în care firma desparte atribuțiile pe competențe specifice este semn clar că are mulți angajați, multe persoane implicate în toate subramurile activității și adunarea lor într-un spațiu comun se întâmplă musai la o masa de consiliu.

Pentru a doua oară avem masa London preferată ca bază de derivație pentru o astfel de postură importantă. Prima dată când o masa de consiliu a fost fabricată de noi din modelul de bază London s-a întâmplat în 2018 – Masa conferinta model special derivat din modelul London

Blatul de mai sus are dimensiunea de 320×160 și a fost format din 2 jumătăți, însă sprijinit pe 3 picioare.

În 2022 am livrat în zona Brașovului masa de consiliu de mai jos:

masa de consiliu London
Masa de consiliu derivată din masa London 22

340×120 cm este dimensiunea blatului acestei mese. Picioarele au fost modificate și mărit gabaritul ca să sprijine întreaga suprafață de peste 4 mp. Am ranforsat sub blat cu elemente montate în cant pentru a preveni flambarea panoului de stejar sprijinit doar pe două picioare și am decupat două spații în blat pentru a permite montajul unor aparataje încastrate.

blat masa de consiliu
Masa de consiliu derivată din masa London 23

Am făcut mai multe simulări cu poziționarea decupajelor pentru a reuși să oferim simetrie. Firma care deține această masa de consiliu este o firmă tehnică, totuși aranjamentul este unul în care exactitatea și lejeritatea se întrepătrund.

Din producție am surprins diferite faze înainte de finisaj.

Proiecte aparte de piese unicate ajung să fie ținute minte și pot discuta peste ani cu meșterii din fabrică, menționând unele modele pe care ajung să și le amintească. Sunt deosebite, pentru fiecare beneficiar sunt un unicat, dar și pentru noi.

Masa de consiliu, sau de conferință, sau masa de ședințe este o piesă unică în sediul unei firme medii din România. Avem onoarea unor piese de portofoliu livrate în diverse zone ale țării.

Aerotravel Lufthansa City Travel locații publice din Timișoara
Aerotravel Lufthansa City Travel locații publice din Timișoara

Mi-amintesc și de masa din sala de degustări de la Crama Ceptura – Masa pentru crama din Ceptura – sala de degustări vinuri Davino

masa pentru crama Davino
masa Renaissance 400×110 – crama Ceptura

Sunt momente … și oameni …

O zi faină, tuturor!

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.