Masa din brad și scaune metalice cu piele

masa din brad model California masa din brad cu scaune metalice

Poate combinația va genera dispute din punct de vedere al potrivirii designului rustic pur cu zona de industrial-vintage, însă cu siguranță gusturile sunt subiect discutabil, schimbător și foarte personale. Bradul, din punctul meu de vedere este necesar a fi folosit în forme cu dimensiuni generoase, care să compenseze crăpăturile inerente ale materialului. Metalul, pe de altă parte, este un material ce pretinde suplețe, iar rezistența ridicată pe dimensiuni reduse poate oferi eleganță unui concept de design.

masa din brad model California
masa din brad cu scaune metalice

Pielea se poate asorta fericit cu metalul, rezultând un conglomerat cu tendințe industiale și vintage. Un designer de interioare sau un arhitect poate folosi acest element pentru a face parte dintr-o amenajare stilată. Multă vreme am strâmbat din nas la alegerile designerilor vest-europeni care alăturau materiale prea dinafara sferei în care înțeleg eu conceptele de design, dar am ajuns să-mi schimb optica pentru că asocierile lor au la bază de multe ori justificări practice înainte de cele de aspect.

Designul ajunge să fie suma pieselor utile alăturate generând din simț practic soluții năstrușnice. Îți place lemnul natur, solid, brut – alegi brad, care mai și crapă frumos, că dacă ai alege stejar, la dimensiunile astea ar trebui stivuitor să muți mobila. Apoi vrei tapițerie de piele, dar nu te dai în vânt să transpiri când muți un scaun, pui metal pe lista și optezi pentru soluții ca atare.

Apoi, doamna vieții tale trebuie să își exprime preferințele coloristice și rezultă ceea ce îți dorești să folosești. Adriana mea a strâmbat din nas la vederea imaginii, eu sunt de părere că într-un context de culoare al pereților și pardoselii, cu mobilierul asortat la fix, această soluție este o alegere reușită.

Scaunul este unul dintre cele de mai jos, are variante diferite de finisaj pentru piele, atât ca și culoare cât și la cusături. Detalii atât de simple schimbă totul.

scaune pe rama metalica
scaune pe rama metalica

Masa din brad, dezbrăcată de scaune poate primi la rândul ei alte asortări, eu aș mai lua în calcul și – Scaun din stejar masiv – model Dijon – varianta din fag. Aș finisa scaunele într-o culoare închisă, ca și blatul mesei, iar picioarele mesei să rămână albe.

masa din brad model California
masa din brad model California

Cu drag, de alegeri inspirate.

Altă masă din acelasi gen este modelul din brad Farmer – Masa model Farmer realizata din brad si stejar

scaune pe rama metalica
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.