Masa din lemn, extensibilă, pentru bucătarii mici

masa din lemn vedere laterala pentru masa din lemn

Ta-dam !!!

Asta e masa din lemn perfectă pentru cei care au în vedere amenajări de bucătării mici, cum sunt cele pe care 85% din romănii ne-atinși de zeița Fortuna, au parte în apartamentele lor de la bloc. Și eu, printre ei, muritorii de rând. Nu-mi plâng de mila, sunt bine, la fel ca și cei ce muncesc, transpiră și se bucură de puțin noroc în viața asta.

masa din lemn
vedere din colt pentru masa din lemn

Ai o bucătarie mică? Cu mobilier din PAL sau MDF? Înviorează-o cu o piesă excelentă, din lemn masiv de stejar, cu un preț omenesc. Pe emailul de contact@stejarmasiv.ro puteți primi informații despre preț. Acum am să laud masa, deși cred că e gata lăudată, e din lemn masiv, prețul include alegerea finisajului după bunul plac al inimii, fie din paleta de culori de pe catalogul online, fie după o imagine sau o mostră de culoare la alegere, care ajunge la mine fie prin email, fie prin curier. Masa pe care eu o voi avea acasă, acolo unde acum e doar praf și betoane, după ce se pune parchetul, va avea dimensiunea de 140, extensibilă la 190, așa, să încapă 8 oameni dragi la masă. Lățimea este de 80 de cm și înălțimea de 78, deci ergonomic corect. Culoarea va fi Corn Antik Nature Effect, ca și a mesei rotunde Britain. Lac mat, finisaj periat, baiț natur, pentru evidențierea fibrei naturale a lemnului de stejar. Am să folosesc acoperământuri minim dimensionate pentru a nu ascunde lemnul sub țesătură.

Modelul din imagine face parte din colecția Provence, este o masă simplă, elegantă, în stil tâmplăresc clasic. Dimensiunile pot merge până la 280 maxim pentru lungimea mesei gata extinse, așa că sigur va putea oferi celor ce o vor alege o variantă potrivită spațiului din bucătaria lor.

Vreme vine, vreme trece, gusturile se schimbă și revin, clasicul rămâne o alegere corectă și nedemodată pentru amenajările interioare.

Masa din lemn model Provence finisaj French Antik

masa din lemn
vedere laterala pentru masa din lemn
masa din lemn
masa pentru bucatarie detaliu pentru picor
masa din lemn
masa din lemn pentru bucatarie
masa din lemn
masa din lemn pentru bucatarie vedere de aproape
masa din lemn
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am nevoie de asa ceva. Dar nu inca, insa in momentul in care incep munca si la bucatarie, sigur voi avea nevoie de asa ceva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.