Haideti sa traim intr-un haos minunat…

amenajare living

Albert Einstein spunea: “ If at first an idea is not absurd, then there is no hope for it”; un citat care merge pentru  tema articolului meu de azi: haos-ul calculat.

Un haos calculat intr-o casa inseamna un stil care te stimuleza sa rostesti urmatoarele cuvinte: copii, iubire, familie, joc, prietenie,creativitate, fluiditate, viata, zambet.

Eu va invit sa descoperim astazi, frumusetea acestui haos, a atipicului, a lucrurilor puse intr-o dezordine calculata. Acest “alandala”, cum l-ar numi multi, daca este gandit si ii gasim fluiditatea, poate avea un rezultat spectaculos.

Un stil haotic calculat este chiar stilul tuturor stilurilor, mai precis cel eclectic. Este constrastant, colorat, excentric,  genul de interior in care regasim la mare artă haosul materialelor si al formelor.

Am cautat astazi pentru voi, o casa care este reprezentativa pentru tema articolului. Am calatorit pe meleagurile internetului pana am ajuns acasa la Sarah Sandidge, pe adresa blogului personal.

living room eclectic

biblioteca unica

haos in casa pentru copii

hoas calculat

haos și interior eclectic

decoratiuni interiorare

combinatie de stiluri

haos într-un dormitor eclectic

canapea din catifea

baie unica

Nu este nimic absurd sau ne-la-locul-lui în toată această amenajare interioară, pur și simplu e greu de încadrat vreo zonă într-un stil distinct și astfel pare greu de găsit puncte de referință. Ceea ce trebuie apreciat este că fără abordarea unui stil anume vom avea două componente majore ale acestei amenajări, vom avea un stil propriu celui care deține spațiul și nu vom mai găsi repetat acest exercițiu de design interior altundeva.

Vorba lui Nichita Stanescu, nu cred că intenționa să vorbească despre haos, dar se aplică :

Și e foarte frumos că e așa !

amenajare living
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu as mai recomanda si csorescu.wordpress.com ; strunjirealemnului.com/ ar mai fi si alte derivate ale acestor bloguri, saituri

  2. #2 Comentariu nou

    Am fost in Korea la atelierul unui timplar care era considerat ” monument viu „. Am facut atelier la el 2 saptamini in care m-am minunat incontinuu. Este intradevar aur si Tiriac stie asta. Cumparind o padure de asa ceva ai o renta de 1000 de ani. In asia se face multa mobila mica din asa ceva , exista o cultura pentru aceasta esenta , care nu este tocmai ieftina . Ca sa-ti faci un raft nou ai doua sanse ori gasesti un timplar care lemn taiat acu’ 7 ani, ori primesti comanda peste tot atita. Acolo doar fabricile usuca lemnul la cuptor electric. La noi ti se face usa din lemn pe picior.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.