Masă din stejar cu scaune tapițate – Mobel Amadeus

masă din stejar cu scaune tapițate

O suită de imagini din aranjamentul final, în care să apară o masă din stejar cu scaune tapițate model Tabak se întâmplă să putem publica doar prin bunăvoința beneficiarului. Repet imaginile cu aceste modele, masa Britain și scaunele Tabak și am descoperit că sunt prezente în paginile noastre cel mai frecvent. Am numarat nu mai puțin decât 120 de articole în care apare masa Britain și doar 4 în care scaunele Tabak sunt prezentate.

masă din stejar cu scaune tapițate

Forma clasică a mesei Britain permite asortarea cu scaune integral din lemn ( modelul Dijon este cel mai frecvent ales) sau scaune tapițate – Tabak sau Birmingham pot fi cele preferate. Am produs această masă în extrem de multe finisaje, atât în culoare unitară cât și cu piciorul vopsit în culoare contrastantă față de blat.

De regulă modelul de masă Britain poate fi echipată cu 2 picioare până la dimensiunea de 240 cm, uneori chiar și 260 cm. După această dimensiune este nevoie de un al treilea picior pentru a preveni flambarea blatului, datorită elasticității lemnului. Problema tehnică se rezolvă, însă apare un inconvenient estetic, din pricina apropierii prea mari dintre picioare până la dimensiunea de blat de 320×100. De aici în sus, mergând până la 400×100 masa redevine grațioasă.

masă din stejar cu scaune tapițate

masă din stejar cu scaune tapițate

La masă din stejar cu scaune tapițate din imaginile de mai sus, am montat o întăritură de 5 cm lățime, în cant, sub blat, central, între cele două picioare. Această soluție permite echiparea cu 2 picioare până la dimensiunea blatului de 300×100 cm, evitând montarea celui de-al treilea picior.

Galeria de imagini de mai jos include modele de masă Britain cele mai frumos fotografiate în aranjamente finale, de către beneficiari. Recomand la amenajările rezidențiale modelul Britain ca model potrivit pentru un aranjament de masă din stejar cu scaune tapițate. Exist[ posibilitatea alegerii modelului de scaun din oferta Mobel Amadeus, cu finisaj identic pe lemnul de la scaune, similar cu finisajul meselor.

Articole similare:

Amenajare din Suedia – masa Britain de la noi și scaune de la Mobexpert

Seria Birmingham de scaune se potrivește perfect cu masa Britain

Alege 2 mese scurte din stejar masiv în loc de una mai lungă

masă din stejar cu scaune tapițate
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.