Masa din stejar Madrid – Varianta extensibila cu picioare drepte

masa din stejar Madrid - blat

Am primit imagini după livrare cu masa din stejar Madrid.

De 10 ani funcționează în acest mod – prin căutări organice pe Google se ajunge pe www.stejarmasiv.ro. Cel mai des căutând imagini. Apoi se citește textul – în proporție de 50 %. Majoritatea se prind că fabricăm mobilă și apasă pe butonul verde din partea sus a site-ului.

butonul verde catalog mobila
Masa din stejar Madrid - Varianta extensibila cu picioare drepte 19

Apoi ajunge aici – pagina principală a catalogului cu produsele fabricate de noi. Doar 10% cred că toate produsele și imaginile din revista online sunt produse de vânzare. Mulți navighează și citesc articolele cu caracter informativ dedicate lemnului și înțeleg că textul descrie părerea reală a unui om, nu sunt texte copiate și cele mai multe reflectă experiența proprie.

catalog online Mobel Amadeus
Masa din stejar Madrid - Varianta extensibila cu picioare drepte 20

Avem 6 secțiuni, se pot vedea modelele din portofoliu, masa din stejar Madrid este în secțiunea Masa Extensibila.

categoria Masa Extensibila
Masa din stejar Madrid - Varianta extensibila cu picioare drepte 21

Selectând masa din stejar Madrid se afișează detaliile constructive, culorile disponibile, date de contact, prețuri, contact direct prin WhatsApp.

masa madrid
Masa din stejar Madrid - Varianta extensibila cu picioare drepte 22

Aș putea licita să afirm că prețul este imbatabil, pentru o masă fabricată din stejar. De regulă cei care caută o soluție și descoperă detaliile, cu o intenție clară de achiziție se decid fie la masa Provence, fie la masa Madrid. Diferența principală este dată de forma picioarelor. Madrid are picioare drepte, Provence le are teșite. Blatul extensibil este ButterFly, adică aripi de fluture.

După formalitățile comerciale și plata avansului de 30 % masa intra în producție și în termen de cca 20-25 de zile lucrătoare este gata de livrat. Încercăm ( nu reușim întotdeauna) să oferim imagini înainte de ambalare.

După livrare rugăm frumos, pe cei cu care simt că este loc de o astfel de solicitare, să ne trimită poze cu masa amplasată în aranjamentul final. Masa din stejar Madrid se montează extrem de simplu prin fixarea picioarelor cu piulițele din colet și o cheie de 13, treabă de 10 minute. Blatul cu extensia este gata montat, out of the box.

Și gata! De regulă ne bucurăm de recomandările beneficiarilor, încântați de achiziție și astfel ajungem să evităm reclama plătită, în care n-aș ști ce să promovez. Pot descrie masa din stejar Madrid în cuvinte simple. Frumoasă, simplă, robustă, din materiale de calitate, livrată ambalată impecabil, culoare la alegere, stejar românesc, muncă românească, de la noi, din Maramureș.

Cum să fac publicitate din asta?

Am mai scris:

Masa bucatarie – masa extensibila 12 persoane – Model Provence sau Madrid

Imagini primite de la beneficiarii – www.mobelamadeus.ro

Masa extensibila mare de 360 de cm

masa din stejar Madrid
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.