Pat matrimonial supraetajat

pat matrimonial supraetajat

Chiar dacă este destinat să fie folosit de un copil și are picioare supraînălțate, dimensiunea saltelei de 200×160 îl încadrează la categoria pat matrimonial supraetajat. La nivelul inferior este locul de joacă, biroul, spațiul protejat, acoperit, dar deschis, cu acces în picioare pentru un copil de până la 12 ani.

Solicitarea a părut destul de atipică, însă este firesc ca un atelier de mobilă la comandă să caute provocări. Tibi, de la Kraft Mobel a realizat această piesă, total aparte de tot ceea ce a făcut până atunci.

Am pornit de la asta, o imagine de principiu din online și o schița de mână, după discuția telefonică:

pat matrimonial supraetajat
Pat matrimonial supraetajat 25

Ne-am consultat în iarna 2021/2022 o zi întreagă cum să abordăm soluțiile tehnice pentru acest pat matrimonial supraetajat. Trebuia să fie suficient de robust fără a deveni prea masiv. Să poată fi livrat demontat și să se poată ansambla ușor, fără erori.

Toate elementele sunt cepuite. Am notat cu semne unice fiecare îmbinare, ca să nu existe dubii.

IMG 20210201 193827 scaled
Pat matrimonial supraetajat 26

Lateralele înguste le-am încleiat la fața locului, în atelier și doar elementele înguste au trebuit montate de beneficiar. Toate îmbinările au fost asigurate cu confirmatoare, pentru ușurința montajului.

Tot acest pat matrimonial supraetajat este fabricat din stejar. Beneficiarul a cerut ca fibra să fie naturală, ne-a precizat că nu vrea selecție de lemn ca la furnir, că vrea imperfecțiuni naturale de fibră, și finisajul să fie natur, adică uleiat.

pat matrimonial supraetajat din stejar
Pat matrimonial supraetajat 27

Scara a primit unghiul cu care calcă pe laterala lungă din față și la partea de pardosea empiric, prin poziționare și debitare după o analiză pe viu, la ochi.

vedere laterala din fata si scara din stejar
Pat matrimonial supraetajat 28

Am livrat coletele și imaginile din timpul montajului și am primit confirmarea că beneficiarul, om tehnic, s-a descurcat ușor cu montajul.

Așa că imaginea cu piesa de mobilier livrată și zâmbetul fetiței a completat o lucrare foarte interesantă, cu bucuria reușitei.

pat matrimonial supraetajat
Pat matrimonial supraetajat 29

Tot pe atunci am achiziționat și eu primul dezumidificator, așa cum se vede cel din imaginea de mai sus. Mare minune, pentru praf și pentru apa din camere.

Nu-l găsiți în catalogul online, trebuie vorbit cu Tibi de la Kraft Mobel și programat peste cca 2-3 luni, când termină proiectele actuale.

Voie bună, ploaie multă!

Am mai scris pe această temă:

Pat etajat – Cum cautați pe Google ?”>Dormitoare copii – Dormitor Tineret – Pat etajat – Cum cautați pe Google ?

Paturi suprapuse <=> paturi supraetajate

Camere amenajate cu paturi suprapuse de copii

pat matrimonial supraetajat
14 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Arata foarte bine!
    Ce ulei ati folosit pentru finisajul natural?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.