Masa extensibila rotunda model Britain

masa extensibila rotunda Britain Extensibila Antik Grey/Black Mat

Gama de modele de masă Britain este cea mai diversificată și am scris de-a lungul timpului multe articole care descriu acest model. Este a doua oară când scriu despre varianta extensibilă și revin după aproape 2 ani cu acest model, după ce a fost scos din producție. Am descris complet modelul de masa extensibilă rotunda Britain în articolul precedent –Masă extensibilă de 8 persoane … și mai e și rotundă (când e închisă) – iar acum voi redeschide acest subiect cu două variante derivate din acest model.

masa extensibila rotunda

Ergonomia meselor rotunde este suplimentată de extensie și este preferată această construcție pentru mesele cu picior central din considerente care țin atât de aspectul estetic cât și de utilizarea practică. Poate ar fi mai corect să exprim faptul că personal nu sunt adeptul acestui stil constructiv, pentru o masă extensibilă, dat fiind faptul că extensia este o piesă separată, care se montează și se demontează de pe masă, fiind păstrată separat. Acestui fapt îi datorez eu lipsa susținerii acestui model de masa extensibilă rotunda, ca preferință particulară, însă sunt perfect convins că aprecierea de care se bucură este mare. De-a lungul timpului, prezentarea modelului anterior a suscitat interes și au fost nenumărate cereri primite, chiar dacă nu se mai afla în producție și nu au mai putut fi onorate solicitările.

S-a revenit din partea clienților externi cu solicitări pe acest tip constructiv, însă cu modificări care să reducă costurile finale generate în primul rând de feroneria pentru extensie și materialul folosit. Pentru o aplicație HORECA s-a cerut expres căutarea unor soluții de reducere a costului mesei și a fost acceptată varianta de construcție a piciorului din MDF, ceea ce duce la un finisaj cu culoare de acoperire mare. Alb sau Negru mat sunt opțiunile de culoare pentru a acoperi MDF-ul și pentru a nu împieta aspectul final al blatului din stejar masiv. Este tot mai des întâlnită solicitarea de a avea piciorul mesei finisat într-o culoare iar blatul într-o culoare contrastanta, fie complementară, fie antagonistă. S-a ajuns astfel că pentru cest gen de masa rotunda extensibilă să fie două variante de picior construite, fiind disponibilă la un cost mai ridicat și opțiunea de picior construit integral din stejar masiv.

Pentru detalii de pret si termene de livrare puteti scrie la adresa calin@stejarmasiv.ro . Am scris un articol detaliat despre opțiunile de finisaj gratuite pe care le oferim la blaturile de stejar masiv fabricate de noi.

Se pare că durata de viață a acestei colecții nu încetează să fie prelungită și încerc să enumăr variantele de mese Britain construite pornind de la blatul de 2,8 cm grosime, cu bordura dublată și modelul de picior Britain.

 1. Masă dreptunghiulara cu două picioare ( pentru dimensiuni de la 180 cm la 240 cm)
 2. Masa dreptunghiulara cu 3 picioare ( pentru dimensiuni de la 260 cm la 400 cm)
 3. Masa rotunda cu picior central ( diametre de la 120 cm la 180 cm)
 4. Masa rotundă cu picior central – Mini Britain – ( diametre de la 70 cm la 100 cm)
 5. Masa pătrată cu picior central ( latura de la 120 cm la 180 cm)
 6. Masa pătrată cu picior central – Mini Britain – ( latura de la 120 cm la 180 cm)
 7. Masa extensibilă rotunda – D120 cm – extensibil la 170 cm
 8. Mese de dimensiuni atipice cu lungimi pana la 400 cm si lățimi între 120-160 cm, cu variante de picioare dintre cele mai diverse – vezi –Masa de la manastire – o experiență profundă

Accesati lista de articole publicata pentru denumirea Britain si veți vedea modelele fabricate de-a lungul timpului și imagini primite de la beneficiarii finali.

Imagini cu masa extensibila rotunda Britain

masa extensibila rotunda masa extensibila rotunda masa extensibila rotunda masa extensibila rotunda

masa extensibila rotunda
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  un pret va rog?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.