Proiecte DIY din lemn – instructiuni direct pe Youtube

Proiecte DIY - casuta de gradina Proiecte DIY – casuta de gradina

Imaginile sunt mult mai exemplificative decât textele , iar mai nou, materialele video sunt superior apreciate vs imagini. Am descoperit complet întâmplător, dar sunt fericit că am făcut-o, un canal pe Youtube în care Mircea Popa a realizat și prezentat foarte simplu câteva proiecte DIY din lemn în filmulețe de câteva minute. Dacă aveți nedumeriri referitor la pașii de execuție ai unei etape din ideea ce v-a încolțit în minte, am convingerea că veți găsi foarte folositoare imaginile 3D generate cu programul SEMA SOFT.

Proiecte DIY - casuta de gradina
Proiecte DIY – casuta de gradina

Mă bucură de fiecare dată când cineva îmi scrie solicitând informații și cred că nu este un efort prea mare să oferim cunoștințele pe care le deținem. Nu cred în monetizarea tuturor demersurilor de zi cu zi, este mult mai mare câștigul obținut prin inter-conectarea oamenilor și mai ales a celor care au pasiuni comune. Prelucrarea lemnului este o activitate ușor de abordat și cu satisfacții greu de egalat, pentru că rezultatul este palpabil și relativ repede atins. Implicarea copiilor în astfel de demersuri, în proiecte DIY, mai ales în direcția care îi interesează este foarte benefică la nivelul interacțiunii dintre părinți și copii. Băiețelul meu cel mic este fascinat de tot ce are motor, electric sau termic și manevrează foarte încântat orice sculă o prinde rătăcită prin casă.

Am primit solicitări privitor la construcția locurilor de joacă din curte, la garaje simple sau carport-uri ori pentru cuști pentru câini.

Aici sunt răspunsurile la majoritatea acestor întrebări, accesând canalul de Youtube public, la care a lucrat Mircea Popa. Cred că pașii descriptivi din filmulețe sunt suficienți pentru orice meșter începător. Dacă se dispune de un minim de scule, atunci e ca și făcută treaba, cu condiția rezolvării logisticii pentru materiale. Sunt disponibile în jur de 15 filmulețe distincte pentru proiecte DIY de nivel începător, foarte clar și pe îndelete exemplificate.

Apreciez munca ta Mircea Popa, sunt deja abonat la canal și voi urmări ce proiecte DIY vor mai fi publicate.

Proiecte DIY  – Carport

Proiecte DIY – Casuta de gradina

Proiecte DIY  – Loc de joaca pentru copii

Tot din categoria surselor frumoase de pe internet – Youtube – Garden Answer – canal de Youtube

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.