Masa Gloucester din lemn masiv de cer finisaj Pole Grey

masa Gloucester Pole Grey Pole Grey

În fiecare an avem ceva piesă de mobilă contra-cronometru înainte de Craciun, care ne face să transpirăm dacă mai ajunge sau nu, anul trecut a fost masa Gloucester Pole Grey.

masa Gloucester Pole Grey

Finisajul este unul destul de pretențios, lemnul se dă cu patină albă, după ce este periat și apoi, când patina s-a uscat complet se patinează cu negru, 10 minute de uscare și șlefuire cu Bevatex, din ochi, pentru un aspect inegal umbrit. Aici intervin oamenii din finisaj, cei cu pricepere și mână formată, care reușesc să scoată dintr-o culoare incertă un finisaj atipic, foarte apreciat.

Pole Grey se poate aplica pe toate mesele din cer, este un finisaj pe care colegii mei din Satu Mare îl stăpânesc foarte bine. La toate expozițiile internaționale ducem măcar un blat finisat Pole Grey, pentru că este remarcat și apreciat instantaneu. Este un Eye-Catcher veritabil, întoarce oamenii din drum și-i aduce în stand.

Este diferit față de White Wash, acolo vorbim de baiț alb aplicat peste fibra lemnului și șlefuit până când lemnul predomină ca și suprafață, dar rămân urme albe în imperfecțiunile fibrei de lemn masiv. Perierea blatului este imperios necesară la aceste procedee, sunt apărute din cauza acestui procedeu.

Niciodată n-am ajuns să trecem de termenul limită agreeat cu un beneficiar, dar au fost câteva situații în care am crezut că această dată va fi prima dată. În 24 decembrie după-masa căutam transportatori sau în 22 stăteam lângă cel din finisaj, ca și la acest blat Pole Grey, cu sufletul cât un purice, ca să văd că iese culoarea. Am avut dintre cele mai variate situații care au generat decalaje în producție, doar cine a lucrat efectiv vreodată cu o capacitate de producție poate înțelege.

La această masă Gloucester, cu blat finisat Pole Grey, beneficiarul mi-a spus doar atât – Duminică am musafiri la această masă, așa că joi dimineața … suflam în ceafa celui din finisaj ca să confirme că poate veni transportatorul. Duminică, musafirii au mâncat la masă și am primit o imagine din locația respectivă, însă povestea mesei nu cred că a fost spusă, doar a dus cu ea emoțiile mele.

masa Gloucester Pole Grey

Țin mult la cuvântul meu, m-ar durea să fie doar o dată să ajung să îl încalc, chiar dacă nu din vina mea directă.

Până acum – 100% reușite … nu mă las!

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

masa Gloucester Pole Grey
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.