Masa model Sigma 360 cm – blat din 2 segmente, echipata cu 3 picioare metalice

masa model Sigma

Atunci când un beneficiar care are un istoric în comenzile către noi revine, am o permisivitate mai mare în privința diferențelor dimensionale, cum e și cazul pentru masa model Sigma, din această postare. Experiența cu modelele atipice, derivate din formele de bază spune că atunci când se revine de multe ori asupra specificațiilor ceva se întâmplă și duce în perete proiectul.

cere pret mobila mobel amadeus

Cel de față s-a încheiat aproape bine, cu o ultimă modificare a fantei degajate la locul de îmbinare a celor două blaturi, unde a ajuns montată o priză îngropată. Cotele furnizate din catalogul producătorului prizei s-au dovedit eronate, nu știu din ce motiv, însă a mai trebui intervenit la montaj pentru a lărgi spațiul pregătit din fabrica. Soluția constructivă a acestei mese a fost să se alăture două panouri de masă în loc de a construi unul singur, continuu de 360 de cm. Costul unui blat continuu cu aceasta dimensiune este de circa 1,4x mai mare decât al celor două blaturi mai mici, cumulat. Este mai ușor de transportat întreaga masă și nu se aplică aceasta soluție doar la masa model Sigma, ci și la alte modele care au picioarele individuale, cum ar fi Hudson, Georgia sau London.

Blatul mesei de consiliu derivate din masa model Sigma este marcat de elemente de imperfectiune ale fibrei, care însă conferă personalitate și unicitate fiecărei mese fabricate din cer. Cred că cerul este o alegere simplă, fie place, fie nu, iar cei care îl apreciază sunt orientați spre natural, cu acceptarea neregularităților.

masa model Sigma

Nodurile au fost fotografiate foarte de aproape, pentru a vizualiza fiecare detaliu, însă la vederea de ansamblu nu se disting pe blat. Caut pe cât posibil să refuz să construim topoare cu lunetă, însă uneori mai admit câte un proiect atipic și parcurgerea lui mă face să imi amintesc gândul de dinainte.

Imagini inainte de expediere

Într-un spațiu unde se muncește intelectual, unde tehnica și comunicațiile ultramoderne zbârnăie, lemnul poate să aducă o notă de compensare și revenire cu simțurile spre realitate. Cred că atingând fibra neregulată a lemnului în timp ce prezinți un proiect, poți rămâne cu picioarele pe pământ, chiar dacă capul e în nori.

Masa model Sigma a mai fost prezentata și în articolele: Masa Sigma – 260×100 – imagine la 20 de minute după livrare si Picioare metalice și blat din stejar masiv – Rustic Industrial

Cu drag, de proiecte finalizate cu șansă!

Update 2021 – Am primit imagini cu o masa Sigma dintr-o amenajare interioară de excepție. Masa este produsă de noi, la Baia Mare.

masa model Sigma
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.