Masa Nexia – model de masă extensibilă din stejar masiv

Masa

Este un model cunoscut, sistemul de extensie de la masa Nexia este prezent sub diferite interpretări la mai toate târgurile de mobilă.

Avantajul major este că permite extinderea în 2 trepte, după necesități. Picioarele drepte sunt o alegere firească, am remarcat că comparativ cu volumul vânzărilor chiar dacă blatul este relativ identic, masa Madrid este preferată în locul mesei Provence, tocmai din cauza picioarelor drepte. Eu consider picioarele teșite mai frumoase, este vorba strict de o opțiune, însă preferințele generale mă contrazic.

Masa Nexia stejar masiv

Masa Nexia se produce de ceva vreme pentru export cu volume constante și o apreciere generală pentru versatilitate. Este disponibilă sub mai multe dimensiuni de bază, pe care urmează să le prezint în catalogul online de mobilă Mobel Amadeus. Voi oferi acolo detalii dimensionale și opțiunile de culoare. Am fotografiat recent o piesă finisata New Grey, disponibilă în acest moment pentru comandă, pe care o deținem într-un spațiu unde păstrăm mai multe mese pentru discuțiile cu partenerii externi.

Masa Nexia stejar masiv

Imaginile am convingerea că exprimă totul, sistemul de extensie este tot Butterfly, dar lateral, nu central ca la celelalte 2 mese. Cele 2 seturi de extensie sunt egale ca dimensiuni și sporesc locul de luat masa cu cel mult 4 ocupanți, spațiul fiind limitat de picioarele amplasate pe colțuri și de dimensiunea scaunelor. Avantajul principal ar putea fi dimensiunea de bază redusă care pornește pentru masa Nexia de la 160×100 cm. Chiar dacă picioarele sunt aplasate în extremități ajunge la dimensiuni maximale ce depășeasc masa Provence.

Prețul mesei Nexia este totuși mai ridicat decât cel al seriei Provence.

Cea mai mică masă extensibilă rămâne tot Provence sau Madrid cu dimensiuni de 140×80 cm, suficient pentru 6 persoane, într-o bucătărie mica sau un dining de Open Space.

Masa Nexia stejar masiv
Masa Nexia stejar masiv

Este o opțiune, până la urmă, am învățat că preferințele de apreciere estetică de multe ori nu coincid cu ale mele. Așa cum masa Britain extensibilă este preferată celei fixe, eu nu agreez prea mult păstrarea extensiei separat de masă.

Masa Nexia va putea fi comandată și în România începând cu ianuarie 2020. Dimensiuni minime 160×100 cm, extensibilă la 240×100 cm, maxime 220×100 cm, extensibilă la 300×100 cm. Alegerea finisajului gratuită, firesc pentru un producător.

Aștept reacții, cereri și păreri.

În 2022 am mai scris – Masa cu picioare drepte – Madrid – stejar – extensibilă

Masa Nexia stejar masiv
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.