Masa pătrată, de bar sau nu, model Mini Britain

masa de bar - masa patrata

Dacă ați uitat de acest model de masă, sper să fie de bun augur să vi-l readuc în atenție. Mini Britain este o masă pătrată, mică, din cauză că are blatul cu dimensiunea de 80×80 cm, dar foarte utilă și cochetă. Este surioara variantei de masa Britain cu blat rotund sau pătrat, dar cu dimensiuni ale blatului mai generoase, începând de la diametre sau laterale de 120 cm.

Evident că piciorul este în format redus, dar respectă designul original, foarte apreciat de altfel.

masa de bar - masa patrata

Am primit recent mai multe cereri pentru mese de bucătărie sau de living cu dimensiuni extrem de reduse și de aceea cred că este oportună această readucere aminte. Modele ca și Kraken sau Provence, reduse la dimensiuni sub 100 de cm, sau în jurul acestei valori își pierd designul și fac ca aspectul să fie compromis total. Picioarele metalice de sub Kraken sunt cu atât mai aspectuase cu cât blatul este mai lung, masa cu blat de 4 m este absolut impresionantă.

cere pret mobila mobel amadeus

Blaturile mici, ca și cele de la această masă pătrată sunt recomandabil să fie susținute central, iar așezarea comesenilor în jurul ei să nu aibă de suferit din cauza locului redus de la picioare. Stabilitatea mesei Mini Britain este excelentă și face cinste ricărei amenajări. Dacă doriți ca piciorul să fie doar suportul și blatul să ajungă în centrul atenției, atunci alegeți un finisaj în două culori, negru pentru picior și natur pentru blat.

Majoritatea arhitecților care lucrează cu noi au fost convinși de această alegere după ce au văzut imaginile cu masa patrata Mini Britain de pe terasa conacului Maldăr –Imagini frumoase cu masa Britain pe prispa conacului Maldăr

Pretul unei astfel de mese este justificat de calitatea materialului și a execuției, durabilitatea în timp este incontestabilă și i se datorează lemnului de stejar în totalitate.

Pentru detalii puteți să scrieți un email pe adresa calin@stejarmasiv.ro

masa de bar - masa patrata masa de bar - masa patrata masa de bar - masa patrata

masa de bar - masa patrata

masa de bar - masa patrata
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.