Masha Verhoogt – profil de designer din România

Masha Verhoogt design
Masha Verhoogt
Masha Verhoogt

Exact 15 minute a durat convorbirea mea cu Masha Verhoogt, în limba română, contrar presupunerii datorate numelui că limba română s-ar putea să-i fie străină. M-a mustrat, acesta este și motivul pentru care am luat legătura, pentru o omisiune pe care mi-o asum și ca urmare voi aduce și îndreptarea justă completând în articolul –Excelență în mobila stil, fabricat în România – datele explicative referitor la designul din imaginile pe care le conține. Căci, da, Masha Verhoogt este designer de interioare și îmi permit să afirm că face parte din elita acestei bresle.

Poate este greu de înțeles modul în care lucrează un designer, pentru cei care își amenajează locuințele fără a apela la serviciile unui specialist în domeniu. Complexitatea lucrărilor din portofoliul casei de design a acestei distinse doamne este rezultatul unui efort de imaginație, corelare și însumare a atât de multor factori încât doar asemănarea cu brokerul sau avocatul vostru poate explica volumul de muncă inclus în rezultatul final ce ne încântă privirea. Nu avem nevoie de un specialist pentru a gestiona cheltuirea banilor reprezentați de un salar mediu, însă atunci când vine vorba de sume considerabile, de investiții în instrumente financiare complexe, atunci apelăm la un specialist și considerăm valoarea muncii sale corelată cu rezultatul final.

Masha Verhoogt
Opulenta Neoclasica Masha Verhoogt

La fel este și în domeniul designului, iar despre Masha Verhoogt vorbim în termeni superiori de competență și calitate. Este vital să ne înțelegem limitele și să acceptăm că nu putem excela în toate domeniile. Pentru segmentele care reprezintă valoare pentru noi, la fel cum este amenajarea unei locuințe cu pretenții reale de superlativ în design, este nevoie de părerea și aportul unui specialist. Nu mai vorbim aici de valori, acestea sunt numere, iar rezultatul final excede costul investit în amenajările interioare cu adevărat luxuriante. Capacitatea de a discerne opulența de sibaritism, luxul eclectic de cel cu reală apartenență unui stil ce-l definește, cade în apanajul oamenilor care au făcut din design un mod de viață, adunând cunoștințe extrem de vaste și educându-se continuu.

M-a mustrat, însă vorba doamnei Masha Verhoogt n-a fost grea, ci domoală. N-a acuzat, ci m-a întrebat, explicând termenii sub care dorește să primească lămuriri. În cele 15 minute care au urmat, am ajuns să vorbim despre lemn masiv, despre calitate, despre frumos în artă și despre producători de mobilier care își iubesc meseria. Am avut o experiență complexă, iar dacă cineva poate spune că în câteva minute poți să-ți formezi o părere, atunci părerea mea este total apreciativă vis-a-vis de persoana, de omul cu care am vorbit. La ceas de seară nu multă lume mai are liniște-n vorbă, alergătura unei zile stresante ne diminuează empatia și disponibilitatea de a mai arăta răbdare. Doamna Verhoogt a mai avut răbdare să mă asculte și astfel am considerat că sunt un om mai câștigat, întâlnind o persoană din domeniul în care activez și eu.

Masha Verhoogt
Mountain Residence Masha Verhoogt
Masha Verhoogt
Mountain Residence Masha Verhoogt

Pentru o imagine completă asupra domeniului de competență pe care îl acoperă Masha Verhoogt vă invit să accesați fie domeniul care îi aparține, fie pagina de Facebook. Majoritatea lucrărilor sunt din Europa, am găsit acolo chiar și un segment de Provencal a la Roumanie.

Sunt tot mai puține șanse ca sângele să fie albastru din naștere, însă definirea unui stil personal, aprecierea pentru valori clasice și nepieritoare, stăruința într-un comportament elevat și adoptarea firească a unor atitudini demne duce spre nobilime posesorul acestor calități. Masha Verhoogt poate contribui decisiv la imaginea de ansamblu ce ne reprezintă, chiar dacă doar gulerele sunt albastre, nu și sângele. Importantă este până la urmă percepția a tot ceea ce ne definește, iar spațiul personal de locuit este unul dintre cele mai relevante.

Aveti intreaga mea considerație, este un privilegiu contactul cu dumneavoastră !

Cu drag, de oameni deosebiți.

Masha Verhoogt
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.