Masute de cafea din lemn de cer finisate cu vopsea

mobila din lemn masiv de cer Masutele de cafea finisate

Le-am lăudat și prezentat anterior –Măsuțe de cafea din lemn masiv de cer– , sunt măsuțele de cafea fabricate din lemn de cer. Acum revin cu imaginea ce le prezintă finisate, așa cum a solicitat clientul. Personal sunt de părere că s-a dus toată frumusețea naturală a lemnului prin acoperirea fibrei de lemn cu vopsea. Culorile sunt … vintage, oricum se vor încadra cu siguranță într-un decor care are o paletă coloristică similară, dar mi se pare o nedreptate să ascunzi lemnul acesta sub o vopsea mată.

Putea alege să-și comande aceste piese de mobilă din orice, și brad sau PAL furniruit ar fi fost la fel, și mult, mult mai ieftin.

Clientul comandă, clientul plătește, până la urmă nu e casa mea.

masute de cafea din lemn masiv
cele două măsuțe nefinisate
masute de cafea din lemn masiv
Masutele de cafea finisate

Sunt produse fabricate rar, deși avem modele de masute de cafea care se produc regulat, cum ar fi cele din gama Rustic sau Octopus, dar lemnul de cer necesită o prelucrare mai atentă, deci și mai îndelungată a materiei prime pentru a putea obtine elemente corespunzătoare fabricării mobilei. Indiferent de forma finală a mobilei, aspectul general este preponderent de lemn brut, rustic, cu crapaturi și noduri evidente.

Am mai prezentat produse fabricate din lemn de cer si în articolele –MASA DE DIN LEMN DE CER, MODEL GEORGIA, A LUI ARTHUR BALOGH sau MASĂ FIXĂ CU BĂNCUȚĂ DIN LEMN MASIV DE CER.

Sunt modele pe care le fabricăm, nu constant, dar periodic și putem găsi soluții pentru a putea comanda din aceste tipuri, însă vă rog să vă înarmați cu răbdare.

Cu drag, de modă veche și nouă !

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Salut! Si eu as dori schita cu dimensiunile acestui sacaun. As dori sa-mi fac si eu 2 bucati. Multumesc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.