Masute de cafea Lodge – utilitate cu estetică

masute de cafea Lodge Lodge Coffee Table

Zâmbeam dinainte de a scrie textul articolului despre acest set de masute de cafea Lodge, la gândul că doar imaginea face cât toată descrierea. E suficient să afli ce dimensiuni au și e gata ideea unde se potrivesc cel mai bine. Nu vreau să dau idei, dar cu siguranță cineva poate vedea nu doar masa mică sub cea mare, dar și cea mică peste cea mare, în caz de nevoie.

Tehnic, ceea ce nu se vede din imagine este partea dimensională:

  • măsuța mare- D60 cm și h= 44 cm
  • măsuța mică – D50 cm și h= 37 cm
masute de cafea Lodge
Lodge Coffee Table

Măsuțele sunt suprapozabile, dar nu intră prin alunecare, deci spațiul liber din baza cercului de la nivelul pardoselii ce susține masuta mare este mai mic decât diametru măsuței mici. Astfel cele două masute de cafea Lodge se pot alătura și se sprijină reciproc. Blatul se fabrică din lemn de cer, esența de stejar sălbatic cu imperfecțiuni naturale evidente : noduri, crăpături și coloraturi de fibră pronunțate. Grosimea blatului este de 2 cm pentru fiecare măsuță și se încastrează perfect în suportul metalic.

Englezii definesc utilitatea acestui set de masute de cafea Lodge ca fiind End Table, mese servante pentru fotolii sau canapele. Pentru o sală de așteptare, un hol sau amenajrea unui colț de încăpere cu fotolii ori a unui balcon închis sau o terasă, aceste măsuțe se vor potrivi perfect. Disponibilitatea de a le finisa în culori alese fără costuri suplimentare le poate încadra în aranjamentul cromatic al oricărei încăperi.

Livrăm deja de peste 6 luni aceste mese de cafea în Olanda, câte 50-60 de seturi lunar, finisate în 4-5 variante cromatice. Personal prefer finisajul lemnului natur, cu metalul nevopsit, doar șlefuit și acoperit cu lac mat. Chiar dacă ai încheiat amenajarea spațiului tot se mai găsește loc pentru aceste masute de cafea Lodge, fiind mobilier complementar.

Putem raspunde pozitiv la solicitări de comenzi ferme pentru aceste măsuțe, au fost deja publicate pe catalogul de mobilă Mobel Amadeus, la secțiunea mese rotunde. Ne preocupă serios gama de mobilier secundar, care completează piesele mari. Alături de masa de dining, scaune, dormitor și mobilă de bucătărie e nevoie de corpuri specializate, cu utilitate ce primează înaintea esteticii, fără ca aceasta să poată fi trecută cu vederea.

Cu drag, de frumos!

masute de cafea Lodge
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.