Matt Garcia Design – Stratford Creek Residence

Matt Garcia Design

Designerul Matt Garcia –Design– lucrează frumos cu lemnul și proiectele sale pun în valoare acest material nobil foarte bine în completarea noului. Lemnul nu predomină ci este tușa de valoare aplicată unor decoruri interioare sau exterioare, în poziții funcționale sau pur și simplu ca aspect și atenție acordate naturalului. Apreciez în mod deosebit degajarea spațiilor, funcționalității ergonomice pentru fiecare zonă a casei, toate puse în valoare în culori luminoase.

Matt Garcia Design

Proiectul StratfordCreek Residence este situat în Austin, Texas, este o casă privată, poziționată în corelare cu natura și spațiul înconjurător. Exteriorul este placat cu lemn, iar forma modernă folosește lemnul pentru a-și aduce un plus de valoare. Nu s-a exagerat deloc cu elemente de arhitectură suplimentare, decorative ci s-a dat spațiului funcțional aspect prin calitatea și simplitatea materialelor folosite.

Interiorul este deschis, luminos, cu spațiile de living, dinning și birou evidențiate pe zone de interes. Căile de acces sunt largi, foarte bine iluminate de suprafețele vitrate enorme. La exterior predomina lemnul și metalul în completarea betonului, iar la interior, materialele moderne, în culori vii, sunt fericit completate de lemnul masiv care se regăsește în blatul mesei, elementele componente ale corpului de iluminat central sau în mobilierul din dormitor. Nefiind o locație expusă traficului urban, intimitatea locatarilor nu are de suferit din cauza ferestrelor generoase care oferă o senzație de contact cu natura de neegalat.

De regulă albastrul răcește un decor interior, însă complementar cu gri-ul se produce un efect de înveselire a spațiului care se potrivește minunat cu albastrul cerului, prezent pe toate ferestrele locuinței.

La exterior, toate căile de acces au legătură cu priveliștea, care chiar dacă nu este gen panoramic, din vârf de deal sau munte, aduce verdele copacilor la o apropiere suficientă cât să întinzi mâna și sa atingi frunzele.

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Matt Garcia Design

Credits goes to : Foto –Casey Dunn – | Design –MATT GARCIA – | Images –HOMEDESGN – |

Matt Garcia Design
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.