Frizeria Men Exclusive – reamenajare cu stejar

Men Exclusive Men Exclusive

O știu pe Cristina de la Men Exclusive de peste 10 ani și am senzația că nu s-a schimbat deloc, este același OM. Am cunoscut-o lucrând într-o altă locație, aceeași meserie de frizer și după 2-3 ședințe de tuns am avut surpriza să mă întrebe dacă vreau tot la fel. Nu am idee cum poate ține minte cum vrea să fie tuns fiecare bărbat care se așează pe scaunul ei, atâta vreme cât într-o zi trece de 100 de persoane numarul celor cu care are contact.

Men Exclusive
Men Exclusive

Timpul a trecut, în favoarea priceperii Cristinei și schimbarea locului de muncă a transformat-o din angajată în întreprinzător, pe picioarele ei. Am folosit povestea ei, așa cum am perceput-o eu, din postura de client, ca exemplu în multe discuții pe care le-am avut despre cum e parcursul unui business și calea spre maturitate. Dintr-un spațiu închiriat a ajuns în ani să dețină locația în care presează serviciile iar priceperea ei de a tunde și de a păstra legătura cu clienții i-a transformat în cunoștințe și apoi în prieteni.

Nu consider că merg acolo doar la un tuns, ci e o experiență de a interacționa de fiecare dată cu un om drag mie, care are habar despre mine și familia mea și unde am ajuns să îmi duc ambii băieți. Tudor consideră frizeria de peste drum de școală ca punct de reper pentru cei 7 ani ai lui, iar înăuntru este cineva pe care se poate baza și la care poate apela dacă are o problemă. Victor a avut deja 2 experiențe cu Cristina, prima la 9 luni și s-a comportat exemplar … Cristina, bineînțeles ! Are un dar aparte pentru copii și o răbdare fenomenală.

Men Exclusive
E imposibil să nu ai la ce privi cât timp stai așezat pe scaun

Business-ul pe care îl conduce evoluează frumos, natural, crește, se modifică și se adaptează continuu. Ultima schimbare de look a spațiului a fost extrem de reușită și cred că totți cei care îi calcă pragul o felicită pentru inspirație. Ieri m-a primit cu replica ”Așteptam să vii să vezi și să aud ce părere ai”. Ce părere să am, este fenomenal ! Cred că este așa pentru că nu s-a încurcat în firifanțuri, a ales stejarul ca material pentru redecorarea și schimbarea întregului mobilier, iar simplitatea designului conferă eleganță tocmai prin calitatea materialului. Lemnul este finisat natur, fețele de sertare sunt fabricate din lemn vechi, îmbinat în stil parchet, cu diferențe de nuanță și colorit proprii natural stejarului. Ramele de oglinzi sunt în linii drepte, fără decoruri inutile, fără adaosuri nejustificate.

Toată atmosfera este caldă, are chiar doi brazi, dintre care unul absolut ecologic, pe perete. Lemnul este iluminat corect concomitent cu nevoia de lumină necesară mânuirii foarfecelor. Găsiți Men Exclusive și pe Facebook și chiar dacă locația este în Baia Mare, îmi doresc să vadă o țară întreagă de ce aici, în Maramureș, binele vine din atitudinea unor oameni ca și Cristina.

Imagini recente de la Men Exclusive

Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Men Exclusive
Bradut ecologic

Să știi Cristina că nu doresc nici un tuns pe gratis, subscriu la afirmatia lui Dan Cordea, esti un om de admirat și munca ta trebuie apreciată și respectată. Ceea ce primim, cei ce îți suntem clienți și prieteni este mai mult decât un serviciu.

C|itește pe aceeași temă – Mods Barber Shop – un exercițiu de imagine extrem de reușit

Să ai parte de Sărbători liniștite și fericite OM BUN !

Men Exclusive
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Tu i-ai facut mobilierul de frizerie sau si le-a comandat Cristina intr un alt atelier ? Ms

    • Cred ca se intelege si din context ca nu l-am facut eu. Am scris ca a asteptat sa vada ce parere am. Cineva din SM l-a facut, care lucreaza tot export.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.