Mese de bar din lemn și metal pentru HORECA

mese de bar Masa de bar cu picior si rame metalice la blat si suport

Mese de bar pentru stațiune de schi, comandate în iunie și livrate în iulie. Omul deștept își face iarna car și vara sanie. Neamțul de la pârtia de schi de pe granița cu Franța a comandat recent pentru sala de mese, snack și ceaiuri calde de la antecamera spre telecabină, mese de bar proiectate să reziste. Nu ca-n reclama la ferestre termopan, că nu le mișcă nimeni, doar le lovesc cu clăpari, schiuri, căști, termosuri și alte obiecte contondente.

mese de bar
Mese de bar – 2 variante

Așa că daca vrea omul mobilier din lemn masiv, că este natur și arată bine, a cerut și o ranforsare a blatului mesei cu o ramă metalică, iar pentru talpa piciorului a specificat chiar că rama metalică să înconjoare lemnul. Finisajul este un gri patinat, cu efect vintage, așa că orice ar păți masa să nu se vadă și să pară neschimbată în timp. Lemnul este finisat vinage, pe alocuri fibra este ”ștearsă” de utilizare, colțurile metalice par ”frecate” dar așa sunt și de noi, și după un an de utilizare. Chiar și mai mult.

Domeniul HORECA cere piese adaptate localului și specificului de folosire, mergând de la rustic/vintage până la eleganță desăvărșită. Am mai scris într-un articol despre mesele de restaurant sau despre mesele pentru baruri . Evident că regmul de utilizare diferă, este greu ca un obiect utilizat intens, zilnic, în condiții diferite de cele casnice, să aibe o viață la fel de lungă, însă diferența pentru utilizare profesională între 1 an și 5 ani este mare. Fiecare local trebuie și vrea să se reînnoiască periodic, dar acea perioadă trebuie să vină după ce costul re-amenajării s-a amortizat și a mai trecut ceva timp pe profit.

Aș picura puțin spirit nemțesc în avântul ăsta latino-balcanic ce ne caracterizează ca nație. E bine că suntem tumultoși, dar ne-ar prinde bine și niscaiva consecvență și simt practic.

Imaginile sunt ”pe fugă”  dinainte de livrare, iar eu si Photoshop-ul nu prea ne îndrăgim. Am fotografit cele două modele de mese de bar exact cum sunt, înainte de ambalare.

mese de bar
detaliu in coltul blatului cu lemn masiv si rama metalica
mese de bar
detaliu rama de metal la piciorul mesei
mese de bar
Masa de bar cu picior si rame metalice la blat si suport
mese de bar
patina finisajului vintage
mese de bar
vedere de sub blat cu sistemul de prindere
mese de bar
vedere detaliata a blatului cu finisaj vintage
mese de bar
vedere laterala a mesei cu doua picioare

Nu veți găsi aceste mese de bar în catalogul online de mobilă, sunt produse aparte, la comandă. Pentru proiecte HORECA, unde numărul de mese și scaune este semnificativ, acceptăm și producem modele diferite de cele de serie.

mese de bar
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.