Mese de living – Masa sufragerie și masa de cafea – Model Kraken

Kraken Full Oak cant de blat neregulat

Ambele mese model Kraken sunt mese de living având în vedere că deservesc spații de utilitate comună.

Masa de sufragerie Kraken este un model construit dintr-un blat de 240×100 cm, bordura organic neregulată, cu înălțimea de 78 cm așezat pe un picior fabricat integral din lemn. Categoria de mese de living unde am prezentata masa Kraken are publicate doar imagini cu modelul de masă mare echipat cu picior metalic, însă putem și fabricăm mese echipate și cu picior din lemn.


Am prezentat pe larg modelul constructiv Kraken Full Oak, cu picior din lemn în acest articol.


Costul acestui picior ridică semnificativ costul întregii mese și credem că este o provocare pe care o adresăm celor care au replicat acest model de masă.

Masa Kraken – 240×100, h=78 cm, finisaj Antik Grey

Am primit semnale pe parcursul ultimului an despre piese de mese cu design similar, iar oamenii le compară, ceea ce este firesc și evident. Nu pretindem că deținem un copyright asupra modelului, insă îl fabricăm de prea mult timp și a primit mai multe revizii pentru a ajunge un produs de top așa cum este azi comercializat. Noi recomandăm citirea detaliilor de produs și informarea asupra tehnicilor folosite la construcția mesei.

cere pret mobila mobel amadeus

Forma piciorului a fost multă vreme intrigantă și surprinzătoare, însă fiind fabricat din metal, a fost relativ ușor de replicat. Avem acum în portofoliu și varianta de picior din lemn, integral, nu metal îmbrăcat în lemn și cred că aici se vor încheia tentativele de reproducere. Sudura și polizarea sunt soluții simple, construcția acestei forme din lemn este cu totul altceva. Blat cu ”finisaj stejar” nu înseamnă lemn masiv, ci doar textura și culoare.

Masa Kraken cafea – 160×80, h=45 cm, finisaj Antik Grey

Oricum, beneficiarul celor două mese de living prezentate aici a avut bunăvoința să ne trimită aceste imagini și să ne permită publicarea lor. Mesele se găsesc la Iași, într-o locuință rezidențială și ne bucurăm să primim feedback-ul pozitiv referitor la produsele livrate. De obicei aflăm că produsul final întrece așteptările care au generat comanda, bazată pe imaginile online. Blatul acestor mese de living din stejar masiv este mai mult decât un panou de lemn. Are textură, fibră, culoare și percepție vizuală și tactilă mult mai mult de oferit comparativ cu imaginea de catalog. Vrem ca utilizarea acestor mese să reprezinte o experiență și întoarcerea cu noi comenzi din partea unor beneficiari de acum 3-4 ani ne surprinde și ne bucură peste măsură.

Masa de cafea am prezentat-o anterior în imagini din fabrică, dar în acest articol puteți vedea exact aceeași piesă, în locul de amenajare finală.

Cu drag, de lucru bine făcut.

mese de living Kraken
21 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.