Mese din lemn și sticlă – PRAKTRIK – Bulgaria

mobila din lemn masiv demontabila

Producătorul bulgar PRAKTRIK prezintă cele două colecții intitulate Sliding și Impossible inspirate din jocul de puzzle din lemn Burr Puzzle atât pe propriul site cât și pe ETSY. Asta mă face să cred că prețul de aproximativ 500 de dolari, pentru fiecare masă, este permisiv celor ce navighează pe echivalentul Brelo-ului românesc. Se presupune că acolo găsești chestii handmade, în serii mici sau unicate, manufacturate de meșteri cu îndemână și în primul rând cu pasiune pentru hobby-ul lor.

mobila din lemn masiv demontabila - praktrik

Piesele sunt livrate sub formă de kit-uri, cu totalitatea segmentelor de lemn desfăcute și blatul separat. Fiecare kit are un nivel de dificultate de la 1 la 5 buline și compensând cu ingeniozitate partea de concept și design producătorul bulgar economistește pe partea de asamblare. A vinde mobilă din lemn ca puzzle distractiv, dar și funcțional, este o idee genială. Parcă e un fel de IKEA, fără a putea oferi o paletă atât de largă de produse ca și gigantul suedez.

Și să ne mai comparăm cu vecinii cu ceafa lată la nivel disprețuitor? Greșit, nu-s sub noi, sunt umăr la umăr într-o cursă care poate fi decisă și de implicarea oamenilor, nu doar a administrației.

Vorba ungurului : Dacă suntem vrei, poți !

mobila din lemn masiv demontabila mobila din lemn masiv demontabila mobila din lemn masiv demontabila - praktrik mobila din lemn masiv demontabila - praktrik mobila din lemn masiv demontabila - praktrik mobila din lemn masiv demontabila - Praktrik

 

mobila din lemn masiv demontabila
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    puteti sa imi spuneti pretul, va rog?multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.