Mese fixe cu sertare model Porto pentru birou

mese fixe cu sertare Masa Porto 160×90 cm si scaun cu rama metalica Quadrant

Am primit recent imaginile de la sediul firmei CargoSpeed cu amenajarea interioara a birourilor pentru care au comandat 2 mese fixe model Porto și un scaun Quadrant cu tapițerie din piele.

mese fixe cu sertare
Masa Porto 160×90 cm si scaun cu rama metalica Quadrant

Apreciez decizia lor pentru a folosi astfel de piese de mobilier pentru amenajarea unui birou iar faptul ca s-a insistat pe echiparea cu sertare la aceste mese denotă și un interes pentru partea practică de utilizare. Dimensiunile meselor comandate au fost de 160×90 cm, mai mici decât dimensiunea standard care se produce în serie, dar s-a putut modifica blatul fără probleme pentru a ne conforma cu cerința.

Modelul de mese fixe cu sertare cu numele Porto a fost subiectul articolului cu link-ul de mai jos în care am menționat utilitatea echipări cu sertare și reacția a aparut prompt. Constructiv, acest tip de mese are un blat de grosime 2,8 cm, cu picioarele aplicate pe colțuri și cu capătul superior al piciorului vizibil, la nivelul blatului. Tot acolo, există și un element decorativ aplicat pe picior, iar blatul are inserate elemente de legătură ale șipcilor componente tip fluture. Contrastul fluturilor pe blat asigură un aspect estetic deosebit, mai mult decât o funcționalitate practică, deși derivă din elemente folosite la îmbinarile cu probleme sau ca și soluții de reparație pentru blaturile crăpate. Feroneria sertarelor este îngropata, cu finisaj vintage/stil.

Întreaga piesă este fabricată din stejar masiv 100%.

Masa cu sertare – un design aproape pierdut

Scaunul Quadrant este construit din ramă metalică și tapițat cu piele naturală aplicată peste burete HR, iar cusăturile împart atât șezutul, cât și spătarul în 4 carouri egale.

Dacă aveți drum pe la ei, cu treaba, și vă amintiți de acest articol fiți cu luare aminte la piesele de mobilier din încăpere pentru a le aprecia la fața locului.

mese fixe cu sertare
Masa Porto 160×90 cm si scaun cu rama metalica Quadrant

Cu drag, de bun gust.

mese fixe cu sertare
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.