Mesele din lemn masiv din colecția Provence

masa din stejar colectia Provence Masa Provence

Colecția Provence, o linie clasică de mobilier din stejar masiv, care are multe piese dragi mie și care a fost prezentată de-a lungul mai multor articole a reușit să fie fotografiată în condiții mai bune, cu o gamă mai largă de modele de mese. Știu că referitor la corpurile de mobilier ce completează în mod normal o amenajare ce include acest gen de mese, discuția este mai largă.

Avem în vedere unificarea mai multor modele produse pentru diverși clienți și completarea actuală a gamei cu un set de corpuri-turn modulare, ce pot găzdui atât elemente de bibliotecă cum ar fi rafturile sau polițele cât și segmente variat combinate cu uși și sertare. Genul de corpuri cu uși glisante sau vitrină nu se mai cer pe piață, însă sunt convins ca Provence se poate adapta și poate păstra capul de afiș în preferințele clienților. Designul este fără greșeală, dacă ești nehotărât ce anume s-ar potrivi în casa ta, alegând modelele Provence, cu siguranță eviți orice nepotrivire.

Articole similare :

Mie îmi plac atăt de mult încât le voi promova de fiecare dată când am ocazia.

masa din stejar colectia Provence masa din stejar colectia Provence masa din stejar colectia Provence Mese din lemn masiv din colectia Provence (3) Mese din lemn masiv din colectia Provence (8) masa din stejar colectia Provence masa din stejar colectia Provence masa din stejar Provence extensibila masa din stejar Provence cu blat patrat masa din stejar Provence fixa masa din stejar Provence fixa detaliu colt masa din stejar masa din stejar din seria Provence

Cu drag, de modă veche și nouă.

Am prezentat masa Provence și in acest articol: Masa extensibila Provence

12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.