Mesele din stejar de la Constanța

Am livrat după 8 ani aceluiași beneficiar, la Constanța o masă Britain, astfel încât mesele din stejar din colecția domniei sale fac pereche

mesele din stejar masa Britain rotunda

Mesele din stejar sunt produsele noastre de bază, reprezintă cca 90 % din producție și pot vorbi oricui neîntrerupt 30 de minute justificând de ce ar alege un astfel de produs și ce opțiuni are.

Am primit în începutul lunii august un email din partea unui beneficiar care a achiziționat de la noi o masă Rustic acum 8 ani, cerându-mi preț și comandă fermă pentru o masa rotunda Britain.

mesele din stejar - masa Rustic
Masa Rustic livrată acum 8 ani, fotografie din 2021

Urma concediu, din 15 august, pauză până în 6 septembrie, motiv pentru care nici articole nu am mai scris luna trecută. Am lucrat în schimb zilnic peste 14 ore, urmează să scriu, cu imaginile aferente despre 2 proiecte foarte frumoase.

Mi-a amintit că la livrarea primei mese au fost ceva probleme cu transportul, însă nu mai știu detalii, e posibil ca vreun cant să fi fost atins. Pe atunci foloseam servicii de curierat, unde despăgubirile pentru deteriorări la transport sunt rare și anevoioase. Trimiteam mesele din stejar cu 2 curieri, înfofolite ca un negru în Siberia și tot pățeau diverse neajunsuri, uneori minore, care afectau bucuria achiziției.

Mi-am propus să îi livrez omului nostru, la Constanța, a doua dintre mesele de stejar pe care le dorea, în condiții speciale, de livrare cu termen scurt și în condiții ideale. Masa rotundă Britain a ajuns înainte de 15 august, la 10 zile de la comandă, si am primit confirmarea pe WhatsApp că totul e în regulă.

mesele din stejar - masa rotunda Britain
Masa rotunda Britain D160 cm, finisaj Old Brown

Transportatorul cu care lucrez de peste 5 ani nu mi-a făcut nici o figură neplăcută în tot acest răstimp de când duce mesele din stejar în toată țara. Avem sub 1% rateuri, cauzate de normalitatea umană, de ghinion, de neșansă. Comunicarea este la superlativ și încrederea la fel. Cred că curierii vor mai duce de la noi doar pachetele de mostre sau colete sub 1 kg, dar mesele din stejar vor merge întotdeauna prin transport direct, fără transbordare. Nu ajung la ore fixe, nu comunica foarte bine acești șoferi, însă sunt omenoși, vorbesc frumos și ajută la descărcare. Iar mesele din stejar sau alte produse sunt intacte, întotdeauna.

Revenirea oricărui beneficiar este pentru mine prilej de bucurie sinceră, recomandarea a fost de-a lungul acestui deceniu de livrări bazat pe comenzi online cea mai bună promovare. O spune un om care n-a plătit reclamă online deși paginile revistei www.stejarmasiv.ro și catalogul de mobila www.mobelamadeus.ro sunt singura prezență comercială din România. Pur și simplu nu știu ce aș scrie într-un anunț de promovare – nu vindem mai ieftin, că nu se ieftinesc materialele sau munca, nici nu dăm două la preț de una. Livrăm doar calitate, la un preț corect.

Începem un nou sfârșit de an, oamenii noști s-au relaxat în concediu, iar până de Revelion, urmează luni de muncă asiduă.

Să vină, suntem pregătiți!

Citește și – Masa rotunda Victoria – de-a lungul timpului

mesele din stejar - Mobel Amadeus
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.