Millennium Pub din Baia Mare – mesele din stejar după 7 ani

Millennium Pub Baia Mare

Millennium Pub din Centrul Vechi în Baia Mare este unul dintre localurile care dă tonul veseliei. Am văzut că majoritatea numelor publice din Show-Biz care ajung să performeze în urbea noastră se bucură de ospitalitatea patronului mustăcios și ridică popularitatea stabilimentului. Cu fiecare inovație în domeniu Millennium Pub obligă concurența din vecinătate să se reinventeze și să aducă aer proaspăt în oferta cu care își atrag mușterii.

 Millennium Pub Baia Mare

Mi-amintesc cu plăcere de perioada în care eu însumi am lucrat ca chelner, pe vremea studenției din Timișoara și privesc azi, cu alți ochi amenajarea unei locații HORECA din perspectiva unui furnizor de mobilier din stejar. Mesele sunt cele mai solicitate piese, alături de scaune, fără îndoială. Coatele frecate de pultul barului, tacâmurile și halbele izbite de blatul meselor sunt testul cel mai solicitant al calității unor astfel de produse.

 Millennium Pub Baia Mare

Am livrat în 2013 4 mese pătrate, de 100×100 cm, echipate cu picioare Provence pentru Millennium Pub. Înainte ca Le Moustache aka Mr. Orzac să comande aceste mese am dus în locația respectivă o masă extensibilă Provence, de 180(240)x90 cm pentru ca personalul și clienții să se convingă că stejarul oferit de noi este chiar așa cum îl descriem de bun. Masa Extensibilă a rămas pe mai departe în locația respectivă și astăzi, dacă traversați zona de intrare, treceți de bar și de o zonă de mijloc amenajată cu mese cu blat de MDF melaminat veți ajunge în separeul din capătul localului, unde stejarul e stăpân.

 Millennium Pub Baia Mare

Cumpăram câteva felii de tort de la Millennium Chocolate, duminica trecută, la 2 pași de Millennium Pub și am intrat inopinant să văd cum o mai duc mesele ”mele”. Era ora dimineții, încă majoritatea meselor erau libere și n-am deranjat pe nimeni când am fotografiat mesele de stejar. Am întrebat un chelner cum se comportă și a răspuns cu un zâmbet blajin … ”Alea? Alea da mese … nu astealalte … ”

N-ajung prea des să ies în oraș, dar sigur pot să recomand bucătăria de la Millennium Pub. Cât despre mesele de stejar, vă invit să le evaluați într-o locație publică, după 7 ani de ”viață grea”. Mie-mi par că rezistă cu succes, iar dacă vreodată finisajul va avea de suferit, o simplă rașchetare permite aplicarea unui alt finisaj. Lemnul masiv oferă spre deosebire de furnir posibilitatea refinisării de un număr mare de ori, fără a pierde din integritatea suprafeței sau frumusețea fibrei de stejar.

mese din stejar

Trebuie neapărat să fac o precizare, pont ar fi prea mult. lacul poliuretanic, bicomponet aplicat pe mese, este cel mai rezistent și inert în timp, mai ales din perspectiva celor preocupați de latura BIO, ECO a vieții. Lacurile pe bază de apă au apa ca solvent, eu cred că tot apa va mai dilua ulterior finisajul, pe când la poliuretanic, odată încheiată polimerizarea celor 2 componente, finisajul nu mai interacționează cu eventualele lichide curse accidental pe masă.

Să alegeți bine, să întrebați producătorul despre orice nedumerire înainte să comandați o piesă din stejar masiv. Sunt produse care nu se adaugă în coșul de cumpărături, ci se cumpără după o informare prealabilă, uneori chiar testare, cum au avut parte cei de la Millennium Pub.

masă Provence 100x100 din stejar

Chapeau! … pentru noi! În 19 februarie 2020 voi participa la inaugurarea unui nou restaurant în București, mobilat cu piese de la noi și revin cu imagini și impresii calde!

Alte locații HORECA :

Imagini frumoase cu masa Britain pe prispa conacului Maldăr

Mobilier de restaurant pentru amenajare HORECA din Germania

Scaun tapitat Tabak în amenajare interioara de restaurant din Bucuresti

Citește și despre Singureni Manor – locația care definește clar termenul de respect

Millennium Pub Baia Mare
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.