Căsuță de păsări transformată în minibar de exterior

casuta de pasari minibar de exterior

Înainte de a descrie acest obiect – minibar de exterior costumat în căsuță de păsări, e musai musai să setăm decorul în care și-ar găsi locul cu adevărat.

minibar de exterior - diverse licori


La prima vedere a acestui obiect, prezentat pe Amazon, am zâmbit și am văzut în imaginația mea o livadă și un câmp cu iarba verde, unde cosește corporatistul evadat din spațiul urban, folosind o coasă manuală de firmă, cu coadă din oțel galvanizat și gura coasei ascuțită brici ca să compenseze lipsa practicii îndelungate.

La momentul t2, următor lui t1 aflat la maxim 30 de minute distanță de momentul t0 când s-a apucat de treabă apare vecinul, tot corporatist, tot mutat la țară, pentru bucuria copiilor și a soției iubitoare de flori și băi de soare, și-i întrerupe celui dintâi truda. Moment crucial în dramă în care apare personajul – minibar de exterior. Omul are ca și vecinul, pentru că se respectă, și loc de joacă pentru copii în curte.

Cu soarele în față, păsărele ciripind și maxim 25 de grade afară cât să nu asude personajele prea tare, dar suficient cât să justifice o rehidratare a corpurilor protejate cu cremă de soare, cel de-al doilea propune o dușcă rece de șnaps.

minibar de exterior

Pentru biciuirea sucurilor gastrice, gazda se îndreaptă spre acest minibar de exterior deghizat în căsuță de păsări, care nedumerește zburătoarele pentru că nu livrează semințe, ca altele de la alte case. Omul nostru deschide partea frontală și expune aprecierii vecinului o sticlă de băutură fină, asortat cu pahare cât să dezlege limba. Face oficiile de gazdă și îmbie la degustare și astfel cei doi tovarăși se așază oleacă la taifas, pe o bancă la umbră.

Pentru orice pasăre urbană cu software-ul updatat la 2022, se vede clar că nu avem aici nici băț de aterizare pe care să stea o zburătoare cumsecade, nici tăviță de hrănire. Așa, să bagi capul pe o gaură cu speranța că e mâncare la liber și nu capcană – nu se face, numai zic!

Sfârșit!

Scopul acestui obiect cu funcție de minibar de exterior este de a fi oferit drept cadou, însă am sentimentul că primim de prea multe ori cadouri care cu greu pot fi utilizate la ceva. Majoritatea sunt chestii de ”one time fun” adică ne încântă la prima vedere, urmând să adune praf pe o poliță, abandonate ca-n cântecul cu ”fotoliul din odaie și-o carte ce-am uitat-o pe noptieră”

Părerea mea directă este că e haios, dar inutil, însă cine știe, lipsa ideilor de cadouri e mare și nu poți merge cu mâna-n buzunar să zici ”La mulți ani! ”

Sau poți? Se mai bucură azi cineva doar de omul care îi transmite gândul bun și îl gratulează cu prezența sa fizică?

Am scris pe tema mobilării grădinii și articole serioase:

Bucatarie exterioară – lasă imaginația să zburde!

Cărucior de grădină din lemn – idei, variante – soluții

Termometru lui Galileo si prognoza furtunilor

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
minibar
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Multumesc frumos pentru ideea de cadou. Presimt ca aceasta casuta o sa mearga perfect la sera din hotar. Va urez un ianuarie cu multa zapada

    • important este ce licoare se pune înăuntru. Ceva spirtos care sa reziste intemperiilor, fie var[, fie toamna. Deși daca e sa analizez bine, ceva antigel de iarna ar fi recomandat si apreciat cel mai bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.