Stand TV și corpuri din stejar masiv pentru living

Preferăm să oferim variante din stejar pentru mese și scaune, însă uneori mai fabricăm și corpuri din stejar masiv

corpuri din stejar masiv pentru living

De multe ori primim cereri pentru corpuri din stejar masiv și sunt nevoit să declin aceste solicitări, însă pentru cazurile în care beneficiarul a mai cumpărat de la noi mai multe piese standard, cum sunt mesele și scaunele din catalogul online Mobel Amadeus, trebuie să ofer o soluție.

În cazul de față am derivat din setul pentru living compus din stand TV și două turnuri pe care îl producem în mod curent și am fabricat variante personalizate de piese de mobilier. Am prezentat prima dată acest set în 2013 – Set pentru living din lemn masiv de stejar – TV stand + 2 turnuri și am livrat până acum în România, prin suplimentarea producției de serie circa 40 de seturi.

Cele 3 corpuri din stejar masiv produse la comanda, ca piese unicate, au funcționalitate similară cu setul standard, având însă echiparea diferită.

Corpul din stânga are 2 uși, 3 polițe și două sertare, iar cel din dreapta cu volum standard față de cel de serie este echipat cu ușă batantă și două sertare.

Începuturile acestui proiect sunt bazate pe un set existent într-o locație unde beneficiarul deține un alt set de corpuri din stejar masiv, care îi sunt de real folos și pe care a dorit să-l reproducă. A ajuns în paginile noastre și a regăsit în formatul setului nostru forme similare cu cele deținute.

fea57566 c5fe 4d6d 99c2 78337225ed32

În baza pozelor și a unei schițe de mână am fabricat și noi varianta din imagini a setului, ajungând ca omul să dețină de fapt două seturi cu dimensiuni și echipări identice, produse de doi producători diferiți la ani distanță.

La setul de corpuri din stejar masiv fabricat de noi nu am mai inclus și modelul traforat de mai sus, iar finisajul a fost cu ulei Woca, în loc de lac și baiț.

Sunt cel mai fericit când livrarea unor produse se încheie cu imagini de la amplasamentul final al pieselor de mobilier livrate. Rog beneficiarii să ne trimită imaginile în care mese, scaune sau alte piese din stejar masiv sunt cel mai bine puse în valoare de un aranjament final, impactul imaginilor fiind diferit față de cele din fabrică sau atelier.

Transmit gânduri calde și sănătate nesfârșită către Râmnicu Vâlcea!

schita client
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.