Mobilă pentru animale – constructii din lemn dedicate

mobila pentru animale mobila pentru animale – 360 dolari

Chiar așa, și de va fi să-mi atrag oprobiul iubitorilor de animale de companie, imi asum acest inconvenient. Sunt de părere că mulți exagerează, că investesc în câinele sau pisica lor timp, suflet și mai ales bani, cât nu are parte un copil de multe ori. Sincer, detest relația om-animal, unde se folosesc cuvinte de adresare ca și ”copilul nostru” și gesturile de afecțiune sunt dincolo de o anumită barieră. Personal am o afecțiune pentru câini, și când spun câine mă refer la rase de genul Border Collie, Terranova, Kuvash, Mastiff Tibetan. Animalul are și el o personalitate, dar trebuie iubit și îngrijit în termeni apropiați de firea și originea naturală. Un câine trebuie să alerge, să latre, să consume energie și hrană adecvată speciei din care face parte. Pisicile la fel.

Dar când văd derivații de animale de companie personificate asemenea oamenilor, cu toalete și freze, cu părul tapat sau ras la piele, care dorm cu stăpânii în pat și călătoresc în poșete, mâ-ntreb cine greșește … animalul cu siguranță nu, căci nu are dreptul la alegere și chiar dacă ar face-o nu își poate impune voința. Respect decizia fiecăruia de a face ce vrea cu viața și finanțele sale, dar nu pot să mă declar de acord cu a cataloga aceste alegeri ca fiind normale și exemple de urmat.

Am din păcate experiența de a fi întâlnit persoane care aveau animale de acestea de companie și cărora li se acorda atenție în asemenea măsură încât percepția asupra propriei vieți era deformată.

Pentru cei ce vor să se minuneze, să știți că tot pe ETSY găsiți locul unde poți investi sute de dolari pentru accesorii din categoria mobilă, ce greu se pot numi cuști și ajung să le prezint, la secțiunea curiozități, doar pentru că-s făcute din lemn. Prețurile magazinului ModernistCat pornesc de la 47 de dolari și urcă ușor … ușor la 900 de dolari. Pe așa ceva vă puteți cheltui banii, deși eu aș recomanda să umpleți mai bine un coș de alimente și să-l dați unei case de copii. De 900 de USD mănâncă bine o săptâmână.

mobila pentru animale
cabinet compact 350 dolari
mobila pentru animale
cabinet standard 550 dolari
mobila pentru animale
consolă pentru zgariat – 400 de dolari
cusca stil mobila anii 50 650 dolari
cusca stil mobila anii 50 650 dolari
mobila pentru animale
dulap modular 900 de dolari
mobila pentru animale
dulap pisici
mobila pentru animale
farfurie pisici 47 dolari
mobila pentru animale
mobila pentru animale – 360 dolari
mobila pentru animale
mobila pentru animale
taviță dublă hrana animale – 67 dolari
mobila pentru animale

Citește și – Iubire necondiționată din lemn

cusca stil mobila anii 50 650 dolari
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Adaptarea este cheia reusitei.
    Poate peste 50 de ani o sa facem mai multa mobila pentru animale decat pentru oameni.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.