Mobilarea holului

mobila de hol hol extins dulapuri si rafturi

Pentru mine funcționalitatea holului primează în toate alegerile și contează înaintea aspectului, ca orice se supune atenției să treacă testul utilității. Dacă apoi la capitolul estetică se bifează calitate pentru material – deși dacă vorbesc de principii ar trebui să se aplice la orice, și nu pot evalua calitatea materialului unui automobil, dar să trecem peste asta – plus un finisaj în linii simple, neîncărcate, atunci din partea mea primește aprecierea și acceptul.

Când am produs dulapul pentru pantofi inspirat de colectia de mobilă Shanghai am mai avut parte de un moment mare de cotitură, mi l-aș fi dorit și pe acela în holul meu.

Mă bate gândul și nu mă lasă de o vreme, referitor la un concept de design pentru mobila de hol, pe care oricât am ocolit-o tot va trebui să mă gândesc la o soluție. Ce îmi place mie nu încape, ar trebui un hol mult mai generos, al meu are cam 6 mp, dar deja o laterală este ocupată de o piesă foarte utilă, o servantă cu muuuulte sertare, iar pe celălalt perete se deschide ușa. Joc șah cu o mână, nu e loc de multe mutări.

Soluția de mobilare a holului care îmi place :

mobila de hol
hol extins dulapuri si rafturi

… pentru că are locuri suficiente de depozitat câte în lună și-n stele. Să-l văd eu pe ăla care îndrăznește să afirme că nu are nevoie de un loc unde să scoată din buzunare, după că intră în casă tot, chei, telefoane, portmoneu plus alte marafeturi. Apoi că holul nu găzduiește atâtea lucruri încât dacă golești sertarele, rafturile și dulăpioarele de tot ce conțin faci 4 drumuri cu sacoșele până la garaj să le depozitezi.

Trebuie spațiu suficient, asta-i clar. Ultilitatea holului este greu de trecut cu vederea, mai ales dacă ai avut parte vreodată de acest aspect, iar apoi te întâlnești cu situația de anu mai beneficia de aportul de confort pe care ți-l conferă. E nevoie de atenție și de un spirit aplicabil de înțelegere a practicii, fără sincope estetice.

Ghidușia e întotdeaună să găsești echilibrul între ceea ce vrei pentru mobilarea holului, ceea ce se poate și ce-ți place.

mobila de hol
Banca cu rafturi intre doua dulapuri inguste – soluția holului util

Spor și minte creață de idei.

mobila de hol
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Se vede ca habar nu ai despre ce vorbesti HORIA DEAK ….doar sa bagi si tu un coment ….daca ai sti nu ai fi scris asa , intereseazate mai exact care este exzecutia si ce frel de lemn se foloseste ….ca alti au carat vagoane si tiruri intregi din Romania …acolo ce mai zici ??

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.