Atelier pentru lucrări din lemn masiv – Arboritm

mobila din lemn masiv Masa Trapez

Acum două zile am primit o cerere într-un email din partea lui Cristian Tudor, cu care împărtășesc și numele de Ioan, să arunc o privire pe situl unde își prezintă lucrările.

sigla Arboritm
Arboritm

Arboritm este brandul pe care îl dezvoltă și când spun ca dezvoltă un brand. mă refer la atenția acordată detaliului, pentru siglă, pentru imagini și prezentare. Am găsit mai greu cuțitul cu sigla lui gravată, în schimb imaginile pieselor executate din lemn masiv, mese, scaune și obiecte funcțional/decorative denotă pricepere și pasiune. Detaliile surprinse cu esența lemnului îmi plac cel mai mult, sunt edificatoare pentru mine, arată ce anume îi place la mobila fabricată de el. Lemnul masiv este și se păstrează ca element central al componenței și al designului fiecărui obiect, iar finisajele naturale, cu ceară de albine sau ulei de in sunt de apreciat. Aș recomanda să încerce și uleiul de tung, am și eu în plan să o fac cât de curând pe ultimul tocător de lemn pe care îl mai am disponibil.

Cred că Cristian Tudor face parte dintre acei oameni de care avem nevoie și pe care i-am descris în articolul –Atelier mobilă din lemn masiv la comandă – și de nevoia de meșteri care să execute comenzi de piese mici sau unicat. Primesc multe astfel de cereri și intenționez să dezvolt stejarmasiv.ro pe această direcție, de a găzdui pe zone geografice sau județe oferta și cererile de mobila la comandă. Gratuit, cu scopul de a ajuta atât meșterii să se descurce și să nu abandoneze munca într-un atelier de tâmplărie, cât și pe cei ce caută soluții la cererile lor și ajung să fie refuzați de fabrici cum e a noastră, tocmai pentru că nu putem opri un flux de producție în serie pentru a fabrica o piesă singulară.

Va trebui ca și acești meșteri să dezvolte o relație cu fabrici din zona lor pentru că sunt aspecte pe care ei nu le pot acoperi, de oricâtă bunăvoință și dedicație ar da dovadă. Sunt necesare dotări costisitoare sau voluminoase pentru unele faze și ar trebui să poată conlucra, cei mici cu cei mari.

Apple iMac Air

Imaginea aceasta, găsită pe situl Arboritm imi place în mod deosebit, tehnică de nivel superior, susținută de lemnul masiv, tradițional. Ochelarii simbolizează aplecare spre studiu, atenție la detaliu, preocupare.

Arboritm este un exercițiu de pasiune pusă în practică, vi-l recomand cu drag pe Cristian dacă sunteți din zona lui, la Blejoi, în Prahova. Mie, personal, mi-ar face plăcere să-l întâlnesc, să văd ce a mai lucrat și în timp să mai prezint din portofoliu lui, sunt convins că sunt mulți doritori ale căror cereri s-ar rezolva cu oferta lui.

mobila din lemn masiv
scaun paianjen
mobila din lemn masiv
Scaun din stejar
mobila din lemn masiv
Scaun Greier din stejar

mobila din lemn masiv

mobila din lemn masiv
Masa Trapez
mobila din lemn masiv
scule de tamplarie
mobila din lemn masiv
Rindea de lemn

Cu drag, de muncă și meșter.

mobila din lemn masiv
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Felicitari echipei Stejarmasiv.ro pentru serviciile de calitate oferite! Promptitudine, profesionalism, amabilitate, atentie la detalii si la solicitarile suplimentare! A fost o reala incantare sa colaboram si va recomandam cu multa caldura tuturor celor interesati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.