Mobilier de brutarie cu lemn si tabla perforata

Mobilier de brutarie Amenajare brutarie

Am primit din partea unei firme solicitarea de a publica experienta lor in realizarea de mobilier de brutarie cu lemn si tabla perforata. M-a incantat faptul că din spusele lor au experimentat la acest proiect utilizarea lemnului în locul semi-fabricatelor cu care lucreaza in mod uzual.

Reproduc mai jos integral textul descriptiv furnizat de ei si imaginile:

De curand, echipa noastra de la Dorion Group a fost provocata sa realizeze un proiect de mobila din lemn, desi suntem specializati in executia mobilierului din pal si MDF.

Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie

Am descoperit cu acest prilej placerea de a lucra cu lemnul. Proiectul nostru a constat in realizarea mobilierului pentru o brutarie. Interesant, credem noi, a fost sa combinam lemnul cu tabla zincata perforata si cu profile de aluminiu pentru fixarea rafturilor din lemn in perete.

Tipul de lemn folosit a fost brad rasinos, tratat cu ulei de in impotriva umiditatii. Prima noastra propunere a fost , bineinteles, sa realizam mobilierul din stejar masiv, insa am folosit brad din cauza bugetului limitat de care dispunea beneficiarul.

Acest mobilier de brutarie este alcatuit dintr-un ansamblu de rafturi fixat in perete si blatul cu zona de depozitare si accesul in spatele tejghelei.

Pentru depozitare si expunere am fixat in perete, cu ajutorul profilelor de aluminiu, un ansamblu de rafturi din lemn cu decupaje in polite facute manual. Decupajele au fost necesare pentru a facilita eliminarea resturilor alimentare. In partea de jos am inclus un rand cu sertare din lemn, cu glisiere simple.

Zona de tejghea am realizat-o cu blat din pal melaminat cu furnir din lemn masiv. Sub blat este spatiu de depozitare cu polite incleiate cu cepi de lemn. Si aceste etajere au fost decupate manual pentru a permite eliminarea resturilor. Ansamblul acesta a fost completat cu tabla perforata decorativa , prinsa in nut. Pe blat avem o etajera pentru expunerea produselor mai mici, alcatuita din acelasi lemn, cu etajere din zabrele si geam securizat. Accesul in spatele tejghelei l-am realizat prin blat si usita, ambele mobile, insa le-am realizat astfel incat sa se pastreze armonia si unitatea vizuala a ansamblului.

Sa imbinam functionalitatea cu un design armonios este una dintre valorile noastre la Dorion Group.   Ne-am dezvoltat activitatea in trei directii complementare: arhitectura – ca include design interior si integrarea armonioasa a tuturor elementelor inca din faza de proiect, apoi constructii – adica solutii complete pentru constructii, amenajari si renovari, si mobilier – faza finala de armonizare a spatiului cu stilul de viata dorit, imbinand un design atragator cu functionalitate maxima.

Ne dorim cat mai multe experiente reusite in compania lemnului. Pana cand vom avea oportunitatea sa lucram proiecte ample pe lemn, ne-am propus sa introducem elemente de decor din lemn in toate propunerile noastre de design interior.

Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie
Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie
Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie
Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie
Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie
Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie
Mobilier de brutarie
Amenajare brutarie

Anterior am mai publicat articole despre amenajari interioare de localuri, insa nu am abordat pana acum subiectul mobilier de brutarie, ci cafenele sau ciocolaterii

Ciocolateria Leonidas Timisoara – mesele sunt de la StejarMasiv.ro

Cafenea Starbucks decorată cu lemn natur în Tokyo

Cafenea amenajata cu lemn recuperat dintr-un hambar, un depozit si o epava

Mobilier de brutarie
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.