Mobilier și jocuri din lemn pentru pisici

pisici

Pentru pisici, ați citit bine! Există siteuri care vând mobilier din lemn pentru pisici! E normal să vrem confort și pentru ele. Animăluțele de companie, odată intrate în viața noastră, sunt parte din familie. Apar în albumele noastre foto de pe facebook, le punem pe peretele cu fotografii din casă, le luăm cu noi în vacanță. Le vorbim și le îmbrățișăm!

Eu n-am pisică, prin urmare nu știu ce accesorii se găsesc pentru ele. Întâmplător am dat peste clipul ăsta, are aproape 11 milioane de vizualizări pe youtube! E cu o pisică care joacă Jenga! 🙂

Despre Jenga, îmi tot povestește Călin, v-a mai spus el că îi place mult! Mă gândesc la cât timp a petrecut stăpânul cu pisica până să o învețe să joace. Știu că sunt inteligente, dar mai știu că nu fac ce vrei tu, fac ce vor ele, aidoma stăpânei unei case!

pisici
Intrigată de talentul mâței, am căutat ce fel de jocuri sau accesorii din lemn se mai găsesc pentru ele. Pentru cultura mea, și prin articolul acesta, și a dumneavoastră! Știam de turnurile acelea cu sfoară, folosite ca să-și poată ascuții unghiile. La bunici, le agățam un dop de plastic de o ață și o legam de clanța de la usă. Dar și așa, doar puii de pisică se jucau ce ele, cele mai bătrâne îmi ignorau jocul complet. Și pisica asta joacă Jenga!

Ce mobilier mai găsim pentru ele? Ce vrem! Scări exterioare, scări de urcat pe perete, paturi, paturi făcute din butoaie, căsuțe, o intreagă industrie se găsește aici!

pisici

Știți cum le cumpărăm copiilor mici tot felul de jucării, iar ei preferă oalele, capacele, lingurile de lemn? Ei, cam așa cred eu că se întâmplă cu pisicile. Toate accesorile astea sunt pentru proprietarii lor. Ele tot să se agațe de scaun preferă, să se ascundă în cada din baie sau să stea pe pervazul de la geam. Iubitorii posesori de pisici, mă pot contrazice!

La Mulți Ani, copilului din tine!

pisici

pisici

pisici

pisici
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Copacii pentru pisici la ce pret sunt ,daca sunt de vanzare?

    Multumesc,

  2. #2 Comentariu nou

    Buna, M.ar interesa un preț și dacă se poate face pe comanda mobilierul cu căsuța și capac pt pisici. Mulțumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.