MoCo – Moara pentru Condimente – produs Modelăria Iași

moco moara pentru condimente

Au creat MoCo printre multe alte prototipuri născute la Hub-ul din Iași cu numele Modelăria.

utilizare pentru Moara pentru Condimente
Moara pentru Condimente – MoCo

Am preluat de pagina lor de Facebook descrierea conceptului care stă la baza Modelăriei, proiect în care este implicat și Alexandru Paicu de la Turnătoria MAE. Despre ei am scris anterior un articol – Produse din fonta turnate în România la Iași – Turnatoria MAE

Cred că astfel de proiecte, cum este MoCo pot oferi șanse de exprimare a unei idei, revitalizarea soluțiilor vechi și sunt o declarație de apreciere pentru soluții netehnologizate, chiar dacă realizarea lor implică folosirea unui CNC. Momentele de creativitate sunt absolut unice, oameni care concură la punerea în practică a unor idei sunt de apreciat și mai ales de susținut.

Prețul la care se găsește de cumpărat o Moară pentru Condimente – MoCo nu include doar valoarea lemnului. S-au aplecat și asupra ambalării, au produs prototipuri de mai multe dimensiuni și oferă un produs perfect pentru cadouri.

MoCo

Moco

Există la valori mai scăzute soluții electrice, însă în afara unui mojar de piatră n-aș considera nici o alternativă pentru bucătăria mea. MoCo se produce din lemn de fag și frasin, finisat cu ceară naturală și ulei alimentar. Vă recomand să citiți Manualul de Utilizare. Personalizarea capacului de la MoCo este o altă opțiune care recomandă produsul pentru cadouri, în speranța unei utilizări reale. Disponibilitatea unor condimente amestecate cu ierburi uscate, proaspăt râșnite pentru un grătar în aer liber este cel puțin apetisantă, dacă nu originală, exclusivistă, declarativ apreciativă pentru prospețime.

Eu am să-i urmăresc, sunt un grup cu potențial mare, vor ajunge curând să emită exponeți ce vor pleca în sus, pe scara aprecierii, la fel ca cei de la Șezi.

P.S. Eu îmi căutam plită de sobă și ușă din fontă, dar nu m-am putut abține să nu scriu despre Moara pentru Condimente. Dețin o tigaie de fontă și am oferit deja cadou un Dutch Owen.

Update 2022 – nu mai găsiți MoCo în portofoliul lor de produse. Poate n-a mers, poate nu s-a vândut.

Catalog online mobila din stejar masa din lemn scaun din lemn
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
MoCo - Moara pentru Condimente - produs Modelăria Iași 23
produs MOco Modelaria
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Buna seara! Intr-o perioada in care incerc sa gasesc idei cat mai originale de cadou pentru cei dragi, cu produse cat mai traditionale, recomandarea dumneavoastra imi vine ca o manusa. Sunt apreciat acesti intreprinzatori, le doresc mult succes atat lor cat si dumneavoastra in tot ceea ce faceti. Toate cele bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.