Munkii | Biblioteca Vintage

design mobilier Munkii Libero Vintage

Un exercițiu de design îndrăzneț de Munkii prin proiectul Libero face dintr-o biblioteca vintage prin reinterpretarea variantei moderne o alegere inspirată de decor interior. Rafturile sunt incastrate într-o cutie ce prezintă pe fațadă un decupaj stil, cu motive din Baroque sau Provence. Simplitatea execuției surprinde prin aspectul evident al imitației, fără preteenția de a se preface în ceva ce nu este. Pur și simplu, Raftul de cărti evocă un stil, rămânând totuși o piesă modernă, funcțională.

Mobila stil reprezintă afinitatea pentru valorile tradiționale iar compromisul acestui proiect o așează în decorul modern fără a produce o nepotrivire de stiluri. O idee excelenta, preluata de la Munkii.

dulap Munkii
dulap Munkii alb

 

Ca să poți înțelege ideea designerului trebuie să ajungi să admiri față în față piesa de mobilier. Ideea este izbitor de simplă, nu faci elementele curbate în fapt, ci le schițezi. Este artă pură, aprecierea trebuie să fie completată de uimire.

picioare la dulap Munkii
detaliu de mobila
detaliu de ornament
dulap Munkii

Aș risca să afirm că se poate copia ideea, până la urmă modul în care se realizează face totul. Este expresia personalității și forma reală a unui design.

Nu sunt cuvinte pentru această lucrare, doar parcurgerea imaginilor e suficientă.

design mobilier
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    foarte frumos,dar problema se ridica in general la costul acesteia pe langa calitatea materialului si a lacului si a altor cele,ca sa iasa bine iti tre si mult timp,ceea ce majoritatea clientilor nu intelg(adica timpul pierdut pt reusita acestei realizari)

  2. #2 Comentariu nou

    Minunat ca ne impartasiti si noua aceste informatii. Si eu vreau sa curat de vopseaua veche doua dulapuri si mi-a fost de real ajutor acest articol. Intrebarea mea este, daca nu va suparati pe un novice, unde gasesc de cumparat o astfel de rascheta manuala ?
    Cu multumiri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.