Decor primavaratic

amenajarea casei

Doar cateva zile ne mai despart de zilele insorite de primavara, astfel încât tot ceea ce mă inspiră se definește prin conceptul de decor primavaratic. Deja mirosul iernii se transforma incet, incet intr-o mireasma proaspata si revigoranta. La fel cum noi ne pregatim pentru noul anotimp prin diferite schimbari de look sau sufletesti si casele sau apartamentele noastre au nevoie de noi accente si decoratiuni.

Mai intai de toate, se pun toate pernele si aranjamentele de lana in culori de iarna deoparte, si se scot cele viu colorate. Designerii recomanda accente de culoare roz, rosu, verde crud sau galben pe decoratiuni ca si perne, perdele sau covoare.

Nu uitati la final sa “ condimentati” totul cu florile primaverii si multe, multe plante verzi pentru insufletirea spatiului.

Eu va recomand 10 atingeri ale primaverii pentru locuinta voastra. Ca decor primavaratic alegeți nuanțe de soare, căutați lumina, aduceți simboluri ale renașterii naturii în casele voastre.

decor primavaratic

accente de culoare decor primavaratic

amenajari interioare de primavara decor primavaratic

Florile, atât cele naturale cât și imprimeurile, pot sugera stările sufletești ce vă animă, nu refuzați nici o șansă de a lumina totul în jurul vostru, este firesc să reacționați ca și natura. Înbobociți, înmuguriți și înfloriți, etalați-vă încântarea, faceți din casa voastră un spațiu ce vă reprezintă, și alegeți să fiți luminoase, doamnelor!

deco primavara decor primavaratic

decoratiuni de primavara

decoratiuni in culori tari

galben in casa ta

plante- decoratiuni pentru casa

plante

primavara in casa ta decor primavaratic

Folosnd vopsea pe bază de calc puteți redecora mobilierul vopsit moștenit de la bunici. Veți împrospăta totul, iar bucuria efortului răsplătit de o estetică funcțională este inegalabil. Puteți citi pentru inspirație articolele publicate pe această temă – Restaurarea mobilei | Bricolaj acasa | Vopsire si pictare.

Mama mea obișnuia să mute locul mobilierului prin casă chiar și din cameră în cameră. Părea totul diferit, se schimba aerul, aspectul, totul. Sigur că asta se întâmpla când se făcea curățenia mare, de Paște, însă motivul poate fi oricare altul, doar dorința de schimbare, nou din vechi, e binevenit.

Spor și inspirație!

amenajarea casei decor primavaratic
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    In Timisoara, in holul de acces al Casei cu Atlanti, spre curte, exista un astfel de pavaj, construit din butuci infipti in nisipul de fundatie si nivelati, la nivelul de circulatie, chiar si cu trasura.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.