O biblioteca speciala

biblioteca inedita

Erată: bibliotecă specială este și un raft de PAL cu cărți sprijinit pe două blocuri de BCA și un corp din Biblioteca Vaticanului

Iubesc să citesc pentru ca nimic nu se compara cu sentimentul care te cuprinde când citești o carte buna  si pătrunzi într-o lume diferita, fascinanta si imaginara. Îmi place sa citesc pentru ca in acea lume imaginara îmi fac noi prieteni, prieteni care nu mă vor râni orice s-ar întâmpla, nu mă vor părăsi, vor așteptă liniștiți, uneori chiar si zeci de ani sa iau cartea de pe raftul bibliotecii mele și să mă conectez cu lumea lor, reluând întâmplările din nou si din nou.

Daca iubești universul cărților si lumea pe care autorii o creează prin intermediul lor, atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de biblioteca speciala pe care am ales-o pentru astăzi. Acest minunat design de origine olandeza, creează ambianta perfecta pentru lectură. Piesa are o forma curbata foarte interesanta ,care in centru ei are chiar si un bec incorporat pentru citirea de noapte.

Experienta lecturarii nu a fost niciodata mai confortabila si placuta.

biblioteca speciala
carti si CD-uri
corp de iluminat
biblioteca speciala
lectura in biblioteca speciala
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
O biblioteca speciala 12
biblioteca inedita
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Salut, efectul se accentueaza daca inainte de oxidul de fier ( otet+spalator de vase etc ) se aplica pe lemn o solutie de ceai negru concentrat.
    Felicitari pentru site si pentru idei.