Se poarta mobila recondiționată – 4 piese

reconditionare mobila

În procesul de refacerea a aspectului în primul rând și a remedierii unor defecte funcționale pentru  piesă de mobilă, se intenționează ca utilitatea ei să fie adusă din nou în stadiul cel mai bun cu putință. Toți avem acasă piese de mobilă degradate, ca aspect, dar care pot servi pe mai departe scopului inițial.

Annie Sloan este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de soluții DIY pentru acest segment. Totuși, cred că nu materialele folosite fac marea diferența cât inspirația și priceperea celui care se apucă de treabă.

Citește pe acest subiect despre reușitele Andrei Pădureanu.

reconditionare mobila

De fiecare data când mă gândesc ca aș schimba decorul camerei, îmi dau seama ca mobila este cel mai greu de înlocuit, probabil așa este si in cazul vostru. Nu toata lumea isi permite sa schimbe mobila in funcție de tendințe sau in funcție de mofturi.

Din fericire in ziua de azi nici nu mai e nevoie sa arunci mobila veche, demodată sau care pur simplu nu îți mai place, deoarece se poarta mobila recondiționată. E simplu, nu trebuie sa fii un artist ca sa iți iasa ceva frumos si nici nu te costa mult. Tot ce iti trebuie este un pic de imaginație si timp liber. Eu aș încerca așa ceva împreună cu familia sau prietenii, poate fii o modalitate buna de a petrece timpul împreună si de a ne distra.

4 modele de mobila recondiționată

Haideti sa ne inspiram de la altii si  sa furam ideile care ne plac! Mai jos sunt cateva poze cu mobila reconditionata before/after.

Modelul nr.1

reconditionare mobila
reconditionare mobila

Modelul nr. 2

mobila reconditionata
mobila reconditionata

Modelul nr.3

mobila reconditionata
mobila reconditionata

Modelul nr.4

mobila reconditionata
mobila reconditionata
reconditionare mobila
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua,
    ma intereseaza si pe mine un panou similar cu blatul acestei mese. V-am trimis si un mesaj pe pagina de contact.

    Comercializati asa ceva?

    Va multumesc.