O, brad frumos – mobilă din brad la Târnăveni

mobila din brad producator de mobila din brad

Este un blog dedicat stejarului, însă azi fac o excepție și scriu despre mobilă din brad.

Când primesc de la cititori mail-uri sau telefoane în care apreciază munca depusă aici, mă bucur nespus. Dar când am primit din partea unui coleg de breaslă, producător de mobilă, prin vocea fiicei proprietarului, solicitarea de a face cunoscut cititorilor că mobilă din lemn de brad, se fabrică la Târnăveni, aici aproape în Ardeal, am avut un sentiment de împlinire. Îmi doresc pentru stejarmasiv.ro să exprime vocea producătorilor mici sau medii, a celor care în primul rând fabrică din dragoste și aplecare către lemn, produse din acest material nobil.

Prin acest articol deschid ”ușa” online pentru orice producător de mobilă care dorește să participe la lărgirea bazei de informații de pe stejarmasiv.ro și îi sau vă invit să ne trimiteți texte și imagini despre produsele pe care le fabricați. De principiu, le vom publica așa cum le primim, cu mențiunea că ne rezervăm dreptul de a selecta si accepta/refuza informațiile care fac obiectul unui viitor articol. Textele ar fi bine să conțină informații relevante despre produs, procesul de fabricație, detalii tehnice de fabricație, orice surplus de noutate invizibilă la prima vedere a obiectului când e prezentat într-un showroom.

Printre cititori avem persoane avizate, potențiali clienți, care știu și doresc să afle bucătăria internă a producătorului pentru a se decide dacă ceea ce numim calitate este cu adevărat conținută de produsul finit. Poate pentru unii contează aspectul general, lipsa defectelor vizibile, iar pentru alții este relevant să știe numărul de holzșuruburi, modalitatea de încleiere, denumirea adezivului pentru lemn, imagini din interioarele sau dosurile ne-aparente ale mobilierului pentru a se convinge de calitatea produsului. Weekendul acesta m-am convins de cît de extins poate fi interesul asupra detaliilor, până la puncte despre care recunosc că mă depășește nivelul de cunoaștere tehnică. Așa că este binevenită fiecare completare, lemnul are multe secrete.

Din Târnăveni, daci, un producător de mobila din brad, dar și de obiecte casnice și jucării.  Contact: dedy_miron@yahoo.com

O, brad frumos…

Şi este, într-adevăr! Poate sunt cuprinsă  de feeria sărbătorilor de iarnă şi de aceea simt nevoia să admir brazii. Sau poate pentru că am o afinitate pentru mobila din lemn de brad…?

Bradul este rezistent, aspectuos, accesibil. Firma  Supercom Orizont din Târnăveni, reușește să îmbine plăcut calitățile lemnului, iar acest lucru se reflectă într-o gamă variată de produse. Printre acestea se numără: scaune, mese, paturi, comode, noptiere; birouri, biblioteci, dulapuri, mobilier pentru copii, jucării, tocătoare, sucitoare, elemente strunjite și sculptate.

Considerăm că trebuie să dăm lemnului de brad ce e al său, și anume: valoare, strălucire, să-l transformăm în artă astfel încât să vă împodobească căminele și să vă bucurați de prezența lui în casele dumneavoastră!

mobila din brad
producator de mobila din brad
mobila din brad
Tarnaveni
mobila din brad
Tarnaveni
mobila din brad
Tarnaveni
trepte din brad
Tarnaveni
mobila din brad
Tarnaveni
pat din brad
Tarnaveni
credent din brad
Tarnaveni
masa rotunda din brad
Tarnaveni

Mobila din brad se produce în mai multe fabrici din România, nu este un caz izolat. Finisajele au un rol extrem de important pentru aspectul final. La brad este extrem de vizibilă orice nepotrivire de asamblare, trebuie acordat grijă șlefuirii, pentru că se ia ușor din material și apare fenomenul de aspect neîngrijit.

Cu drag, de la Stejar Masiv, din partea Dedi Miron, Târnăveni.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar
mobila din brad
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    waw…. sunt interesat pentru achizitionare a 6 tocatoare , cum pot comanda??

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.