Oare ce piese de mobilier isi doresc femeile?

masuta de toaleta masuta de toaleta

Dorintele femeilor sunt multe si probabil nu toate ne sunt cunoscute,insa eu vreau sa va vorbesc despre piesele de mobilier care, la fel ca si o floare, implinesc dorintele sexului frumos.  Sa recunoastem femeile au un cuvant greu de spus cand vine vorba de decoratiuni interioase. Locuinte primitoare, la moda, dar in acelasi timp accesorii care sa exprime lucruri semnificative despre ele si stilul lor peronal. Reprezentantele sexului frumos vor acorda tot timpul atentia cuvenita detaliilor, de acceea piese de mobilier precum: masuta de cafea, masuta de toaleta, dulapioare sau de ce nu si dressing-uri, vor aduce un plus de imaginatie si inventivitate in casele lor.

 

Piese de Mobilier Masuta de cafea
Masuta de cafea

Piese de Mobilier – Masutele de cafea

Cafeaua de dimineata e personala…intima. E un moment al tau, de pregatire psihica pentru activitatile de peste zi. Zambetul din coltul gurii si privirea complice catre ceasca mare cu lichid pretios tradeaza placere in ochii majoritatii femeilor…iar o masuta de cafea, cu siguranta ii va intensifica aceasta nevinovata placere.

 

 

masuta de toaleta
Masuta de toaleta

Piese de Mobilier – Masuta de toaleta

Cateodata ma si mir cum o femeie poate trai fara o masuta de toaleta, unde acolo, in fata oglinzii ea isi aseaza cutiutele magice cu creme: de zi, de noapte, de corp, fardurile, pudrele si un milion de alte lucrusoare…:)Just perfect…

 

 

 

Piese de Mobilier - Dulapior
Dulapior

Piese de Mobilier – Dulapioare si rafturi

Universul femeilor se invarte, printre altele, si in jurul hainelor si  a cartilor. Doar ca lucrurile se complica de aici si intervin nenumarate probleme. Niciodata nu poti sa ai destule haine sau carti….de aceea cine a inventat dulapioarele si rafturile a stiut ce lipseste unei femei:)

 

 

 

rafturi - Piese de Mobilier
Raft

 

 

 

 

 

 

Dulapior
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. pentru masuta de toaleta mai ai varianta de la articolul de Mobila Antica – cea a Mariei Antoanetta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.