Obiecte din lemn pe care le poți confecționa singur acasă

obiecte din lemn

Să faci singur obiecte din lemn, nu e greu. Găsim online multe sfaturi de acest gen, sunt foarte căutate articole DIY. S-a constatat că omul simte o satisfacție deosebită atunci când își poate construi singur lucruri.  Oricum, nu-i lăsăm fără loc de muncă pe tâmplari! 🙂

Toate produsele de serie, accesibile ca și preț, au venit cu un mare dezavantaj: nu am mai fost nevoiți să învățăm să facem singuri, nu mai avem ustensile pe lângă casă, nu mai știm să batem cuie, nu mai avem ore de lucru manual la școală. Mi-amintesc de lemnăria bunicului meu în care erau obiecte necunoscute pentru mine și despre care îl întrebam fascinată la ce îi folosesc.

La prânz am musafiri și, căutând idei de aranjat masa, am dat peste niște obiecte  din lemn tare interesante. Hai să vi le arăt!

  • Suport pentru sticla de vin și pentru pahare

obiecte din lemn

obiecte din lemn

obiecte din lemn

obiecte din lemn

Vă place cum arată? Ar fi interesant de dat cadou și de văzut cât de repede ghicește cel care-l primește la ce îl poate folosi. Poate masa de Paște sau de Crăciun, ori o întâlnire cu iz sentimental, muzică bună pot fi toate îmbogățite cu astfel de accesorii.

  • Dozator pentru băuturi

obiecte din lemn

obiecte din lemn

Băieții o să-l adore! M-am tot uitat la poze încercând să mă gândesc cum e făcut dozatorul, dar nu mi-am dat seama. Am găsit o variantă de construit mai ușoară aici.

  • Joc din lemn

După prânz, la un pahar de tărie ori de vin, merge bine o poveste și un joc. V-am mai arătat noi jocuri din lemn, azi l-am regăsit pe bătrânul X-O. Cuburile par mai greu de făcut dar precis  se găsesc de cumpărat prin magazinele de suveniruri ori bricolaj. Mi se pare un joc tare frumos pentru copii, iar dacă îi și implicați în construire, sigur vor rămâne cu o amintire frumoasă!

obiecte din lemn

obiecte din lemn

joc x si 0
joc x si 0 din lemn de gorun de 100 de ani

Acum că v-am scris, mă pot întoarce la gătit. Fac paste cu vinete! O să le arăt articolul invitaților și-o să le sugerez că vreau de ziua mea un suport pentru sticla de vin și pentru pahare! Hai noroc! 🙂

Voi ce gătiți azi?

obiecte din lemn
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.