Oglinda cu lavoar in stil rusesc

chiuveta

Nu ar fi foarte multe de comentat pe marginea acestui concept, de oglinda cu lavoar, fără scurgere. Omul care l-a facut poseda o fabrica de lavoare din sticla groasa si detine procedeul de indoire a sticlei in formele cele mai diverse. Frumusetea unei chiuvete din sticla este neindoielnic usor de apreciat si piata din Rusia si Italia apreciaza acest produs cu precadere. La Salonul International de Mobila de la Bucuresti am stat de vorba cu proprietarul fabricii, un roman alminteri, care dupa ce si-a construit fabrica de mai sus in Italia, a deschis un punct de lucru si in Romania.

chiuveta

Produsul prezentat la Expozitia de la Moscova din primavara anului 2011 mi-a captivat atentia. Sincer, nu mi-as lua asa ceva in casa mea. Dar dupa ce l-a expus, si salonul si-a deschis portile, la cateva minute si-a facut aparitia o rusoaica cu blana si giuvaeruri pe brate si la gat care dupa cele 5 minute necesare ca sa ia o decizie i-a inmanat adresa unde sa ii fie livrata fara a intreba nimic despre pret. Si va asigur ca nu era ieftina. Deloc, deloc. Opulenta, Sibaritismul si extravaganta definesc gusturile locuitorilor Mamei Rusia, iar pentru a si le pune in practica e nevoie dea ca sa se capete la niscaiva parale.

Oglinda cu lavoar, e incadrata intr-o rama de lemn pictata cu auriu si argintiu, cu un lavoar de sticla de 2 cm si o galeata din tabla zincata pe post de rezervor de scurgere. Pare incredibil de primitiv, gasesc nepotrivite combinatiile intre bogatie si saracacios. Tabla si auriul nu se potrivesc, Domnul de Sus stie ce e in mintea rusnecilor, dar platesc sec pentru orice ii scoate in evidenta. Cu o asemenea piesa in casa ai sanse foarte mari ca nimeni sa nu aibe nici cea mai mica sansa sa te poata imita. Rezultatul? Impresie de unicitate. Nicidecum ca o piesă veche – restaurată.

Fabrica produce si modele cu o estetica deosebita. Apreciez si alte variante de design si exceptand „produsul bomba” de mai sus pe care il consider o lectie de imaginatie si orientare extraordinara catre client, lavoarele de sticla fac o nota de culoare in pesajul ofertei generale de pe piata.

chiuveta

chiuveta

oglinda

Cu drag, de bun gust.

chiuveta
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    extraordinar de frumoase.