Pagina 404 personalizată pentru StejarMasiv.ro

pagina 404 personalizata

Zice-se că o pagina 404 este rezultatul unei legături către o resursă ce nu mai există pe un site. De vreme ce am scos forma AMP a paginilor StejarMasiv.ro și am optimizat foarte bine viteza de încărcare a site-ului mă aștept la multe astfel de situații neplăcute, când teoretic … se oferă un cod 404 ce deschide pagina 404. Paginile AMP nu se servesc de pe domeniul nostru, este un conținut duplicat oferit de Google direct de pe serverele lui.

Dacă copiați URL-ul https://www.lego.com/nimic în browser și îi dați un ENTER veți vedea rezultatul unei pagini 404 de pe site-ul Lego, îmbunătățit după criticile aduse de guru din online. Și cei mari mai ajung trași de urechi. Alții au găsit soluții și mai haioase – https://www.imdb.com/nimic  Microsoft a tratat subiectul sec – https://www.microsoft.com/ro-ro/nimic

La noi, pagina 404 era … standard, anostă și răspundea cu un sec – Nu există URL-ul căutat … Bam! Eroare … WordPress out of the box. Ca la Microsoft …

Am meșterit azi și i-am schimbat elementele drept urmare arată astfel – https://www.stejarmasiv.ro/nimic ( Nu pot pune link direct …)  Veți ajunge pe ea rar, sper eu deloc, când veți accesa resurse inaccesibile sau inexistente, dar nu prea e cazul.

pagina 404 personalizata

La nivel de UX, adică User eXperience e important să primești un răspuns în loc de o ușă trântită-n nas. Suntem încântați când cineva ne spune că e fericit că a primit răspuns din partea noastră la o cerere de mobilă din catalogul online www.mobelamadeus.ro Răspundem prin email sau telefon și chiar dacă „N-avem … !” avem o pagina 404 verbală pregătită, cu opțiuni de soluții sau recomandări către alți producători.

E așa frumos că spațiul acesta e liber, că în paginile acestea ne putem exprima liberi, neîncorsetați de stresul financiar al unor angajamente față de terțe entități. Încercăm să fim buni, să livrăm soluții unor oameni care caută lemnul frumos, munca pricepută și evaluată corect.

Am publicat anterior unele articole explicative despre ceea ce ne dorim să obținem prin interacțiunea cu cei care ne calcă „pragul”.

www.Stejarmasiv.ro – 7 ani de bună creștere și peste 2000 de articole

Harta Revistei StejarMasiv.ro

Îndrumar de folosire a blogului www.stejarmasiv.ro

stejarmasiv.ro apare menționat în media scrisă sau online din Romania

Am lucrat puțin pe partea grafică și-mi place mult cum a ieșit un câmp de Întrebări frecvente, îl voi completa în timp cu toate informațiile pe care le consider relevante, poate ajung să le dedic o pagină specială, separată. Este sub mesajul de eroare.

Ăștia suntem noi ….

autorii stejarmasiv

Să vă râdă soarele-n priviri, oameni cu suflete frumoase!

pagina 404 personalizata
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.