Paleti din lemn – mobilier pentru casă și grădină

paleti

Topicul ăsta pare că nu se învechește, multă lume caută mobilier din paleti atât pentru casă, cât și pentru grădină. Nu știu încă dacă va rămâne în categoria ”Do it yourself” sau dacă vom găsi oameni care se vor apuca să vândă mobilă din paleți. Am tot căutat dar nu am găsit informația asta, știți cumva cum a apărut ideea de mobilă din paleti? Știu doar că dintr-o dată, am văzut baruri cu terase din paleți, mobilier urban și oameni mândri că și-au redecorat casele într-un stil diferit. Căutăm să fim diferiți!

paleti

Pare simplu să-ți faci singur mobila, e ieftin și trebuie doar să te asiguri că ai ales o culoare potrivită pentru vopsirea paleților. Am în minte, când scriu, lăzile cu sticle așezate mai demult pe paleți. Creativă e mintea omului când vine vorba de a transforma ceva nesemnificativ, în ceva util. Știați că jeanșii pe care îi purtăm noi atât de des au fost la început salopete de lucru pentru cowboy? Imaginea cu lăzile mi-a clarificat și dilema legată de numărul de kilograme pe care le suportă paleții fără să se distrugă, să nu ai surprize dacă faci o canapea pentru grădină, că se rupe sub greutatea invitaților. Mare grijă când alegeți paleții, să fie sănătos lemnul!

Am văzut chestii foarte inventive din paleți, mobilier reinterpretat ca să îi spun așa. Poți face canapele sau pat de interior, măsuțe, biblioteci, rafturi de bucătărie, rafturi pentru papuci, poți chiar așeza ghivece cu flori.

Mie cel mai mult îmi place cum arată mobilierul de grădină. Găsim perne și bureți ieftini acum, sunt foarte ușor de accesorizat. Se găsesc roți de pus la mese și nu ai nevoie de mare lucru ca să le confecționezi, ciocan, cuie, șmirghel, vopsea. Sfaturile legat de vopsea se pot primi gratuit în magazinele care comercializează astfel de produse, mă gândesc că sunt întrebați destul de des cei care vând acolo care sunt cele mai potrivite.

paleti

paleti

Dacă aveți îndoieli legat de capacitatea dvs de a vă crea propriul mobilier, aflați că găsiți online sfaturi din plin. Dacă v-ați gândit azi că ați schimba ceva prin casă, sper că v-am fost de ajutor. Să vă fie cu inspirație!

paleti

paleti

paleti
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Imi place foarte mult modul in care a fost abordat subiectul. Poate ca nu multa lume cunoaste faptul ca banalii paleti din lemn pot fi transformati, cu putina imaginatie, in mobilier. Si aici nu vorbesc despre orice fel de mobilier, ci unul care poate fi foarte profi, daca este realizat cum trebuie. Pentru cine s-a gandit deja la un element de mobilier dar mai are nevoie doar de paleti, poate intra afacerilemn.ro/rom/list/Paleti.html si sa gaseasca o multime de oferte avantajoase.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.