Paris, merci beaucoup!

design francez baie in stil chique parizian

Poate nu v-ați gândit niciodată să aveți un apartament la Paris, însă …

V-ați imaginat vreodată cum ar fi să locuiți într-un apartament „chique” și „mignon”, de la fereastra căruia să zăriți, în fiecare dimineața, Le Tour Eiffel?  Eu da! Visez deja la brutăriile, cofetăriile și piețele și cum îmi voi face toate cumpăraturile de acolo. Interesant este că nu am avut o idee bine conturată despre cum mi-ar plăcea să arate interiorul acestui apartament, asta până nu am descoperit astăzi, un „ chique/mignion” exact pe gustul meu.

Apartament cu priveliste

După mine, un apartament parizian trebuie ( musai) să fie un amestec de vintage, shabby chic și modern, modele florale feminine, ușor dezordonat, îngrămădit pe alocuri, condimentat cu multe tablouri și accesorii păstrate dintr-o altă epocă, modernizări punctuale și podele de lemn masiv care „scârțîie” ca o vioara.

Toate aceste ingrediente le-am descoperit în casa lui Irene și Thomas Cohen, de pe strada Avenue de la Bourdonnais, Paris.

design interior si fashion

design interor parizian

dormitor parizian

baie in stil parizian- apartament din Paris

baie in stil chique parizian - apartament din Paris

bucatarie mica - apartament din Paris

Sursa foto

design francez
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna ziua, ma intereseaza sa achizionez de la d-voastra mai multe tipuri de matrite. Cum se procedeaza? As dori si o oferta de preturi totodata. Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.